Witam wszystkich!
Zajmuję się pisaniem biznes planów, ekonomicznych planów operacyjnych, wniosków o dotacje- zawodowo. Chętnie podejmę współpracę. Mam wiedzę i doświadczenie, zapraszam do współpracy. Proszę pisać prywatne wiadomości. Pozdrawiam
|
Napisze biznes plan a Ty dostaniesz dofinansowanie z UP - strona 4 |
Napisze biznes plan a Ty dostaniesz dofinansowanie z UP
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich!
Zajmuję się pisaniem biznes planów, ekonomicznych planów operacyjnych, wniosków o dotacje- zawodowo. Chętnie podejmę współpracę. Mam wiedzę i doświadczenie, zapraszam do współpracy. Proszę pisać prywatne wiadomości. Pozdrawiam
Szanowni Państwo,
najlepszy biznesplan to biznesplan napisany przez profesjonalistów. Zapewniamy szybką, fachową i miłą obsługę. Jesteśmy w stanie wytworzyć dla Państwa profesjonalny i optymalny biznesplan w przeciągu jednego tygodnia. Zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiam SCEBUSINESS
Jaka jest cena za napisanie Biznes planu?Pisać
Specjalista ds dotacji unijnych, 2 lata w firmie consultingowej, wnioski o dotację z programów operacyjnych, ARiMR, PARP, urzędów pracy. Piszę zarówno wnioski, biznes plany, tzw. EPO. Podejmę współpracę.
Pozdrawiam
Witam, Mógłbym otrzymać do Pana maila? Niestety nie mogę wysyłać PW. Lub proszę o kontakt ze mną: kwax69[at]gmail[dot]com Pozdrawiam Paweł
Witam. nasza firma pisze biznes plany od wielu lat... miesięcznie piszemy ok 5 biznes planów do banków, urzędów oraz na dotacje z Unii.. przez te 5 lat odkąd funkcjonujemy jeszcze nie było osoby która by nie dostała dotacji bądź kredytu. Wszystko robimy rzetelnie i dokładnie co daje pozytywne wyniki. Piszemy również dla przedsiębiorców za granicy w takich językach jak:
angielski niemiecki rosyjski hiszpański włoski Zapraszamy do współpracy ...
przykro mi, ale nie wierzę. za długo pracowałem w bankowości żeby wierzyć w bajki. bardzo dobry, czy wręcz rewelacyjny wynik, to byłoby 80-70% kredytów , a w przypadku dotacji pewnie 50%-60% skuteczności. Wystarczy poprzeć na liczbę składanych wniosków w dowolnym programie i liczbę przyznanych dotacji - przedział od 20 do 60% złożonych wniosków. pewnie macie się czym pochwalić, ale na pewno nie prawdomównością. pozdrawiam
Nam też przykro w nie wiarę..może i rzeczywiście komuś się nie udało ale nikt nam nie napisał że mu się nie udało...
nie chcę się czepiać, ale przecztaj na spokojnie co napisałaś:
to co wy wiecie o waszych klientach? niewiele, niestety. oj słabe to wszystko jakoś :( pozdrawiam
Szukam osoby prywatnej/firmy która pomoże mi uzyskać dotacje z UE lub PUP na otworzenie działalności gospodarczej. Proszę o poważne oferty na Prv z orientacyjną ceną za usługę.
Serdecznie zapraszamy na priv.. tanio piszemy biznes plany oraz pomagamy w uzyskaniu dotacji z EU oraz PUP
potrzebuję pomocy w napisaniu wniosku o dostcje z up, szybko tanio i solidnie :) proszę o kontakt prv Pilne!
Napisz trochę szczegółów, mogę CI jakoś pomóc ;-)
Jacek Walewski tel. 601096066
Zamówiłem sobie biznesplan u dotacjeolsztyn i napiszę, że wykonana przez tę Panią praca jest bardzo dobra. Cóż więcej mogę dodać? Osoba ta jest bardzo cierpliwa, co udowodniła poprzez wymianę maili, a także wprowadziła wszystkie poprawki do biznesplanu, które zgłosiłem po tym, jak go dostałem.
Polecam tę osobę jako zleceniobiorcę na biznesplan.
hej ewelina pomozesz mi napisac biznes plan bo chciałbym otworzyc własny mały interes :) jak tak pisz na gg 9792916 badz meila dzieki wielkie !! Pozdrawiam cieplo
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Napisze biznes plan a Ty dostaniesz dofinansowanie z UP - strona 4": - napisze biznes plan - napiszę biznes plan każdemu - Kto napisze Biznes Plan Kraków ???? - NAPISZĘ ZA CIEBIE BIZNES PLAN - Napiszę biznes plan, wypełnie wniosek
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|