|
Napoj powodujacy efekty podobne do solarium |
Napoj powodujacy efekty podobne do solarium
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wiem ze pomysl jest dziwny i niewykonalny dla wszystkich gosci biznesforum. Ale pomyslcie. Podobno jedzac(czy pijac) marchew nasz skora zmienia dleikatnie odcien (z tego co wiem to prawda , jednak moge byc w bledzie). Wyobrazcie sobie stworzyc jakis napoj ktory by poprzez swoj sklad powodowal efekty podobne do opolania z solarium. Do tego dodac witaminy "zdrowe opalanie" w przeciwienstwie do solarium. Wiadomo ze trzeba by bylo zatrudnic roznych naukowcow , koncesje , itp ... Koszt czegos takiego pewnie miliardy ale mysle ze mogloby sie cieszyc powodzeniem. Co myslicie ? Dla wszystkich realistow i ludzi ktorzy chca sie zabrac za krytyke. Domyslam sie ze jest to pomysl zdrowo myslac nie wykonalny. Dlatego temat ten prosze traktowac z lekkim przymrozeniem oka.
pomysł dobry. Można dorzucić do niego produkcję czpki niewidki, kiji samobiji, siedmiomilowych butów, samonakrywającego się stoliczka i parę innych rzeczy. Skoro naukowcy mieliby się głowić nad tym płynem to orazu niech pomyśłą o innych przydatnych wynalazkach. Wkońcu przeznaczasz na inwestycję miliardy. ;)
Coca Cola by zazdrościła sprzedaży:)
Niestety twój pomysł wydaje mi się nierealny. Rzeczywiście to prawda, że spożywanie marchwi w dużych ilościach barwi delikatnie skórę. Odpowiedzialny jest za to zawarty w niej barwnik- karoten. Niestety nie da się osiągnąć aż tak wielkiego efektu jak solarium. A taki napój jest już na naszych rynkach, jest to dobrze znany wszystkim "KUBUŚ". Jest to napój marchwiowo-owocowy i przy jego częstym piciu w dużych ilościach można zauważyć bardziej pomarańczowy odcień skóry. Ale ogólnie pomysł fajny odważny:)
Przebywanie z Lepperem bardziej przypomina efekt po solarium, od niego można się zarazić.
jestem zainteresowany pomyslem,chyba wiem jak sie za to zabrac,od 15 lat jestem w branzy solaryjnej i posiadam nawet gotowe domeny,nazwy,znaki oraz potencjalnego producenta.Marketingiem takze sie zajme. Cala rzecz w kapitale na rozruch. Jak cos ,to jestem na gg2468888 i solaria@opalanie.pl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Napoj powodujacy efekty podobne do solarium": - Efekty specjalne - naklady a ich efekty,sonda - Wniosek VI. Przewidywane efekty... - Kokos.pl i podobne - Napój relaksujący
• Strona 1 z 1
|
|