|
Naprawa felg i co jeszcze?? |
Naprawa felg i co jeszcze??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam mam zamiar zakupić maszyne do prostowania felg stalowych i aluminiowych ,dysponuje duzym nazwijmy to garażem i zastanawiam sie co jeszcze mógbym jeszcze robic żeby zarobić ?? nie dysponuje wielkim kapitałem prosze o pomoc o jakieś realne usługi które mógbym świadczyć bez wiekszego wkładu:)
regeneracja ubytków + polerka felg alu ale do tego pierwszego musisz mieć odpowiedni sprzęt i umiejętności manualne jak i wiedze
tak nad regeneracją ubytków też myślałem już sie rozglądam w tym kierunku co i jak a jeśli chodzi o polerkę to juz mam do tego sprzęt ale szukam wiecej pomysłów na dodatkowe usługi
a skąd jestes??
okolice Wrocławia
Sprzedaż opon nowych i używanych, alufelg, kołpaków, środki do czyszczenia tego typu rzeczy.
dzieki bardzo też właśnie o tym myślałem ale mysle jescze nad jakąś usługą tylko co tu jeszcze hmm??
Lepiej mieć jedną usługę, a porządną, niż kilka na średnim poziomie :)
tak wiem tylko wacham sie czy ta jedna wystarczy żeby sie utrzymać wiesz o co mi chodzi
To ja na twoim miejscu bym wszedl w serwis oponiarski dodatkowo, zmiana na zime/lato, latanie dziurek i sprzedaz nowych i uzywek.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Naprawa felg i co jeszcze??": - Piaskowanie naprawa prostowanie felg opony itp - wulkanizacja z naprawą felg i wymianą oleju - Prostowanie felg aluminiowych ,stalowych ,skup-sprzedaż felg - import felg - Odnawianie felg
• Strona 1 z 1
|
|