Witam
Mam pytanko do was, czy macie konto na naszej klasie ? Co o tym portalu sądzicie ?
Pytania wynikają stąd iż niedawno założyłem tam konto i mi się podoba.
Pozdrawiam
|
NASZA KLASA !!! |
|
Strona główna forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
Autor
Wiadomość
Witam
Mam pytanko do was, czy macie konto na naszej klasie ? Co o tym portalu sądzicie ? Pytania wynikają stąd iż niedawno założyłem tam konto i mi się podoba. Pozdrawiam
Mam tam konto ale szczerze mówiąc nie podoba mi się atmosfera portalu, licytowanie się liczbą znajomych czy fotografowanie się pod piramidą w Egipcie. Założyłem tylko po to żeby mieć z pewnymi osobami kontakt.
najgorsze jest wlasnie te licytowanie z liczba znajomych. Nie rozumiem takich ludzi... slynny dowcip - "twoja stara ma 0 znajomych na naszej klasie..." Ogolnie ciekawy portal zeby podtrzymac kontakty z roznymi starymi znajomymi
Ciekawe jak długo się utrzyma.... :)
Myślę że jeszcze długo a długo ;) a co do portalu to nie mam tam konta realnego tylko jakieś tam fikcyjne i narazie mi starcza ;d
A wiecie na ile jest szacowana wartość naszej klasy? na 300 mln złotych!
Jedno mnie bawi - portal robi sie coraz bardziej komercyjny. Wcześniej można było zobaczyć kto oglądał nasz profil - a od dziś jest tylko opcja: "ostatnie trzy osoby" a jak chcemy widzieć całość to musimy wykupić abonament...
heh - śmiech na sali. Niedługo na dodawanie nowych zdjęć czy czytanie komentarzy na własnym koncie - będzie trzeba płacić.
|
|