|
Naucze was jak zarabiac |
Naucze was jak zarabiac
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Duzo osob nie wierzy w takie reklamy internetowe mysla ze jak ktos w internecie ogłasza sie ze nauczy kogos zarabiac to juz to jest jakis pic na wode. Wszyscy myslimy ze kazdy chce tylko miec jak najwiecej dla siebie i siebie a takie ogłoszenia w internecie ktore teraz pisze sa po to by zainteresowac kogos jakas głupota i zarobic na nim, bo po co ogłaszac sie w internecie ze nauczy sie kogos zarabiac skoro w internecie jest tyle ludzi ze na pewno to jest jakies naciaganie. Warto zdac sobie sprawe ze to ogłoszenie jest prawda i warto zdac sobie sprawe ze skutecznosc tego ogłoszenia jest strasznie marna na 1000 osob ktore przeczyta to ogłoszenie tylko jedna zdecyduje sie zaryzykowac. piszac prawde jesli ta osoba jest silna i zmotywowana osoba to naucze go zarabiac bo im wiecej ona zarobi tym wiecej ja zarobie mi to poprostu jest na reke wiec chcac czy nie chcac byc egoista naucze cie jak zarobic i bede chciał abys zarobił jak najwiecej bo mi to poprostu idzie na reke. Zapraszam chetnych do pisania na priv napisałbym adres mojej storny internetowej ale nie moge bo admin mnie zablokuje wiec zapraszam chetnych ludzi ktorzy chca nauczyc sie budowac biznes o pisanie na priv pozdrawiam
Klikanie w reklamy, rozwiązywanie ankiet czy może pranie kasy z ukradzionych kart?
Najpierw naucz sie jak nadac swojej wpowiedzi chociazby pozory realnosci i jak przekonac potencjalnych zainteresowanych ze ten temat to nie kolejne polowanie na jelenie...
No to pisz o co chodzi.
Bardzo chetnie skorzstam z Pana doswiadczenia. Prosze o blizsze informacje. Pozdrawiam Janusz
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Naucze was jak zarabiac": - Sprzedam wędkę i nauczę Cię łowić. - Zarabiac na ciezarówkach - Ile chcecie zarabiac? - Jak zarabiac 50% lub wjecej , na rok - Jak zarabiać na Blogu ?
• Strona 1 z 1
|
|