|
Nawiążę współpracę, wiele możliwośći. |
Nawiążę współpracę, wiele możliwośći.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam! jestem tutaj nowy ale od dłuższego czasu sledzę wątki na forum. Mieszkam w Niemczech od 18 lat ale jestem czesto w Polsce, tutaj prowadziłem biznes w branzy transportowej posiadam certyfikat kompetencji zawodowej oraz licencje na międzynarodowy transport rzeczy. Obecnie zawiesiłem działalnośc ze względów ekonomicznych (mniejsza opłacalność w tej branży) ale w każdej chwili jestem w stanie zacząć ją prowadzić. Znam biegle język niemiecki. Mógłbym podjąć współpracę w zakresie przedstawicielstwa jakiejś polskiej firmy na terenie niemiec lub pomóc firmie nawiązać współpracę z niemieckimi firmami. Jestem w stanie również pomóc przy zakupie aut i maszyn w niemczech lub sprowadzać do polski auta osobowe lub ciężarowe oraz maszyny juz na konkretne zamówienia. Prowadząc wcześniej firmę transportową mam nawiązaną współpraę z Europejskim Funduszem Leasingowym także mogę równiez pomoc przy załatwianiu leasingu. Proszę o konkretne propozycje współpracy. Pozdrawiam serdecznie:)
witam mam mam pomysł na biznes zwiazany z transportem samochodów na cześci prosze o jakis kontakt tel 791204037 , nid002@wp.pl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Nawiążę współpracę, wiele możliwośći.": - Pomóżcie, 21 lat, wiele umiejetności, możliwości, ale... - Mętlik w głowie, a możliwości wiele. - NAWIĄŻĘ WSPÓŁPRACĘ - NAWIĄŻĘ WSPÓŁPRACĘ - Nawiąże współprace .......
• Strona 1 z 1
|
|