|
Nazwa dla firmy budowlanej |
Nazwa dla firmy budowlanej
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam! mam zamiar w maju otworzyć firmę budowlaną, ale mam problem z wymyśleniem dla niej nazwy. zwracam się więc do was drodzy forumowicze o pomoc i ewentualne propozycje (dla osoby która wymyśli najlepszą nazwe przewidziałem upominek, który wyśle na podany przez nią adres), dodam jedynie że marzy miśię nazwa nie za długa,dobrze brzmiąca i którą wymawia się z łatwością :) z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Witam
Napisz, czy będziesz się specjalizował w budownictwie ogólnym, w remontach lub pracach wykończeniowych. Na pewno otrzymasz propozycje. Możesz również przejrzeć spisy firm i przeglądnąć nazwy już istniejących firm remontowo-budowlanych i wybrać kilka, a inni forumowicze podpowiedzą, którą nazwę wybrać. Oczywiście zachęcam do przeglądnięcia także mojego bazy firm w serwisie /jest kilkaset firm/, a później dokonania w nim bezpłatnej prezentacji, jak firma już powstanie. Pozdrawiam Serwis PIK Wpisując w Google: informator remonty, to PIK remonty-naprawy powinien być na 1 stronie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Nazwa dla firmy budowlanej": - Nazwa dla firmy budowlanej !!!!!!!!!!! - NAZWA DLA FIRMY OPAŁOWO-BUDOWLANEJ - jaka nazwa firmy remontowo-budowlanej - Nazwa dla hurtowni budowlanej - PYTANIE ODNNOSNIE FIRMY BUDOWLANEJ I FIRMY MEBLARSKIEJ
• Strona 1 z 1
|
|