|
Nazwa firmy sklep internetowy z art. pościelowymi - strona 2 |
Nazwa firmy sklep internetowy z art. pościelowymi
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
A co polecicie dla firmy fotograficznej & informatycznej??
Jaki profil działalności tej firmy by był. czy ogólnie informatyczna i ogólnie fotograficzna, czy może specjalizacja jakaś - grafika, reklama, naprawa komputerów, fotografia studyjna, ślubna itp.
Oto Foto, Fotek albo poprostu Fotka
Tylko że te domeny są już zajęte.
Dokładnie. Myślałem o otofoto ale zajete...
Na mysl mi przyszło: ProArt Studio i chyba przy tym zostane..
A tak trochę odbiegając od tematu: czy koś może mi jakoś logicznie wyłożyć skąd bierze się u ludzi tyle odwagi, że nie mając zielonego pojęcia nawet o tym, co to jest "firma" tak dążą do tego, żeby takową "założyć".
Dla mnie wymyślanie nazwy dla firmy a nie firmy dla działalności jest jak próba otworzenia doktora zamiast otworzenia przewodu doktorskiego. A może jednak zanim wymyślicie "nazwę dla firmy" sprawdźcie choć na Wikipedii co to w ogóle jest "firma". Nie w znaczeniu potocznym; w momencie zarejestrowania działalności gospodarczej stajecie się podmiotem prawa gospodarczego.
Mi też najbardziej podoba się Milezo. Te z końcówką EX chyba faktycznie wyszły z mody:) Chociaż ostatnio było głośno np. o Drutexie:) Ale co do nazwy, to może Poduszkowy Raj, Kołderkowo, Nocny Luksus. Bez szału, ale może kogoś natchnie:)
Hmmm
Pracowałem kiedyś w takiej firmie zajmującej się pościelą (pewnie znacie domokrążców z wełnianą pościelą) ich mottem, hasłem reklamowym było "Ekskluzywnie i Zdrowo" więc może pojdź tym tokiem
do gaderep - rozumiem Twoje oburzenie. Mam jednak małe wytłumaczenie:) Otóż określenie "firma" weszło już po prostu do języka potocznego. Wiemy, że nie każdy podmiot gospodarczy to firma, ale łatwiej jest chyba powiedzieć: "jaka nazwa dla mojej firmy" niz "jaka nazwa dla mojego pdomiotu gospodarczego" ,prawda?:) Na tej zasadzie można byłoby się czepiać jeszcze wielu innych słów w języku polskim:)
BeDDing ? - pościel po polsku.
bsiuda a dla Ciebie mam PAPARAZZI!!:D:D na czasie-ze wzgledu na lady gaga:) i wiadomo o co come on.. :D
ey jestem chyba zajebisty hahah:D
somnus albo somni - z łacińskiego sen, domena jeszcze wolna :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Nazwa firmy sklep internetowy z art. pościelowymi - strona 2": - Nazwa firmy a nazwa na szyldzie (sklep) - nazwa firmy a adres internetowy - Dopis do zakresu firmy - SKLEP + SKLEP INTERNETOWY - Zakładanie firmy Sklep Internetowy - Sklep internetowy, założenie firmy. kilka pytań
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|