Witam,
Zakładam działalność gospodarczą prowadzącą sprzedaż artykułów AGD, RTV i innych. Działalność będzie miała charakter typowo wysyłkowy.
Proszę o propozycje.
Pozdrawiam i z góry dzięki
|
Nazwa firmy prowadzącą sprzedaż artykułów AGD |
Nazwa firmy prowadzącą sprzedaż artykułów AGD
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam,
Zakładam działalność gospodarczą prowadzącą sprzedaż artykułów AGD, RTV i innych. Działalność będzie miała charakter typowo wysyłkowy. Proszę o propozycje. Pozdrawiam i z góry dzięki
Co do nazwy firmy i całej wizualizacji proponuję polecić to jakiejś specjalistycznej firmie.
Koszt początkowy będzie nieduży - około 2-3 tysięcy złotych ale Twój biznes będzie miał profesjonalne podstawy i wizerunek. Jeżeli trafisz na dobrą agencję będziesz wyróżniał się na rynku a to już duży krok do sukcesu. Sukcesu, którego szczerzę życzę. Pozdrawiam
MOżesz tez sobie sam cos wymyśleć:)) Ja takzreobiłam i nie narzekam:))) POZDRAWIAM!!
P.S. Dla namiętnie kasującego moją odpowiedź Admina:
Niniejsza odpowiedź nie jest ofertą handlową, zwłaszcza w rozumieniu polskiego prawa - a jedynie odpowiedzią na zadany temat i prośbę Uzytkownika - po prostu związaną z zakresem naszej wiedzy, działalności i umiejętnosciami...
Witam serdecznie, co prawda jako Zespół Specjalistów od nammingu, brandingu, etc. - za darmo "propozycji" nazw raczej nie rozdajemy :) (choćby dlatego, że aby rzeczywiście zrobić to profesjonalnie - potrzeba czasu i narzędzi), ale odpowiadając na Pańską prośbę - myśle że jesteśmy w stanie zaproponować Panu atrakcyjne rozwiazanie. Zajmujemy się kompleksową obsługą Firm - i jeśli wciąż nie ma Pan konceptów, proszę o kontakt na PW.
Moja Przedmówczyni ma rację - faktycznie, czasem objawiają się ukryte talenty :) Właściciele, czy też Zespół Pracowników, Znajomych - są w stanie wygenerować ciekawe pomysły i nazwy. Jednak każdy ma swoje specjalizacje - i osobiście jestem zwolennikiem powierzania takich działań Profesjonalistom. Wszyscy chyba wiemy, czym czasem kończą się zabawy w budowlańców, elektryków, informatyków, grafików, etc. :) Podobnie jest z branżą reklamową, czy właśnie nazwami. To naprawde pozornie banalne i nieskomplikowane działania.
Zgadzam się całkowicie. Oszczędności zwłaszcza na nammingu i copywritingu, często kończą się potworkami w stylu słynnych Rem-Bud, czy Zbig-Hen. Efektem mogą być po prostu nazwy i oferty, które już na "Dzień dobry" odstraszają, nic nie mówią bądź nic nie znaczą - albo co gorsza - zawierają komunikaty, których zawierać nie powinny. Uważam, że małym Firmom należy się obsługa z takim samym zaangażowaniem i pasją co Firmom dużym i globalnym, a koszt takiej obsługi zależy oczywiście od zakresu działań (np. sama nazwa, nazwa i slogany reklamowe, nazwa i tekstura na www i do materiałów drukowanych, a może nazwa i logo, czy też kompletny pakiet potrzebny do wdrożenia serwisu i Firmy "od zaraz". Sądzę że bylibyśmy w stanie stworzyć dla Pana ciekawe propozycje i to w atrakcyjnej cenie (tzw. pakiet początkowy - dla małych i wchodzących na rynek Firm). Proszę pamiętać że nazwa Firmy po części już ma "tworzyć" Pańska Firmę, być jej wizytówką, streszczeniem i zaproszeniem, odzwierciedleniem i pewną esencją jej zakresu działań, misji, celów, ambicji . Trzeba spojrzeć na to jak na inwestycję, bo straty spowodowane źle dobraną nazwą są nieporównywalnie większe od wydatków jakie trzeba ponieść na wykreowanie persfazyjnych i sprzedających teksów - oraz efektownej i efektywnej nazwy (i to wcale nie musi być 3.000 PLN :) ). Pozdrawiam, Anna Szulwińska
" "Elektro" Elektronika użytkowa w Twoim Domu... " ( Browarek )
Hehe :-) Bardziej wyszukane opcje na PRV --> $$
Witam Serdecznie
Jestem w trakcie otwierania działalności gospodarczej i wszystko jest Ok , tylko jest jeden dylemat - nazwa firmy??? Jeżel ma ktoś sprawdzone firmy , to proszę o namiary. Pozdrawiam
Będąc jeszcze w szkole sredniej mieliśmy takie zajęcia polegające na prowadzeniu różnych działów firmy itd.. Najgorzej było z nazwą i profilem działalności.. Ponieważ także "handlowaliśmy" rtv-agd firme nazwaliśmy TED - Twój Elektroniczny Dom.. Tak więc to jest moja propozycja /z przymrużeniem oka/
awkm-dobree :)
A masz pomysł na firmę,która posiada suknie ślubne w sprzedaży i ich wynajem? I dla firmy,która chce sprzedawać biżuterię i inne pasujące do tego rzeczy?
Sprawdź również podobne tematy:
- Nazwa Firmy produkcja i sprzedaż obrazów na płótnie
- Osoba Fizyczna ( Nie Prowadząca Dg ) A Jednorazowa Sprzedaż - Sprzedam stronę oraz firmę prowadzącą sprzedaż odżywek - Nazwa firmy a nazwa na szyldzie (sklep) - Nazwa firmy a nazwa sklepu - Nazwa e-sklepu a nazwa firmy - Nowy profil - druga nazwa, druga firma, nowa nazwa firmy??? - Sprzedaż artykułów na allegro - Sprzedaż artykułów z grilla Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|