|
Nie masz pomyslu na biznes zaden problem |
Nie masz pomyslu na biznes zaden problem
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Jesli posiadasz kapital, lokal i nie masz pomyslu na biznes nie wiesz jak sie poruszac po gruncie biznesowym chetnie pomoge. Posiadam doswiadczenie w prowadzeniu biznesu w kraju jak i w USA. Powazne osoby zapraszam na PW ale uprzedzam na wstepie ze nie podejmuje sie rozmow w stylu wywiadownia gospodarcza. Mam konkretne pomysly godne realizacji, wiedze , doswiadczenie i nawiaze dluzsza i powazna wspolprace z osobami szukajacymi pomocy biznesowej( doradztwa).
Widze , ze wielu z Was czyta moja oferte ale chyba boicie sie a w biznesie nie mam miejsca na strach wiec wiecej odwagi , wiary w siebie ja naprawde nie gryze i jestem jak najbardziej powazna osoba. Raz jeszcze zapraszam na PW.
to forum w iekszosci to bajeranci , jest kilku biznesmanow al wiekszosc jest tu dla zabawy
Nie poddawaj sie , tylko daj wjecej info Piotr
Wlasnie dlatego nie rozpisuje sie tu jak w powiesci Prusa lecz daje mozliwosc rozsadnym zdecydowania o ich wlasnej biznesowej przyszlosci.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Nie masz pomyslu na biznes zaden problem": - Szukasz pomyslu na biznes?Masz swoj ale potrzebujesz pomocy? - Masz kase nie masz pomyslu pisz - Masz kase nie masz pomyslu - Masz pomysł na biznes a nie masz kapitału ? - masz problem ze sprzedażą towaru?
• Strona 1 z 1
|
|