|
Niepewnosc na interes sporo pomyslów co wybrac |
Niepewnosc na interes sporo pomyslów co wybrac
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Siemka mam 22lata i hyba czas zeby zaczac swoj biznes co mozecie mi doradzic na podstawie tych danych:Mieszkam na wsi 50 metrów od ulicy 8km do malego miasteczka budynki na zagospodarowanie to okolo 120metrow interesuje sie wszelkiego rodzaju ślusarstwem i myslalem nad produkcja metalowych ogrodzen czy barierek jest tez opcja myjni samochodowej nie chcialem sporo inwestowac max5000zl skromny interesik macie nowe pomysly czy moze wypowiecie sie na temat moich?
metalowe ogrodzenia odpadają, na tym zarabiają tylko najlepsi.. pamietaj że człowiek raczej kupuje ogrodzenia raz na życie...
a jest jakis sklep spożywczy?? może monopolowy?? myśl raczej nad usługami,
Dzieki za pomysł sa juz sklepiki i knajpka z jedzeniem w mojej wiosce.Nadal ma w głowie te wyroby metalowe sa to tez meble i akcesoria zdobione a moze ktos wypowie sie na temat myjni czy to przynosi zyski ?Mój teren jest w miare dobrze zaludniony wiec klijenci podejrzewam ze by sie zanlezli a nie ma za duzo tych myjni hyba dwie na takie miasteczko i okoliczne wioski i to na dodatek jakies automaty gdzie zaden dziadek Ci nie przyjedzie bo nie bedzie wiedzial o co chodzi a jesli myjnia to tylko z fachowa moja obsluga tylko nie wiem czy warto?I ilu bym musial miec klijentow zeby to zysk przynioslo?
moim zdaniem "era myjni' samochodowej dawno wygasła...
Mi sie wydaje ze nie duze zyski by ta myjnia przyniosła tyle co na hleb:-)
Dzieki za odpowiedzi w tym tygodniu jade po material i robie ogrodzenie dla rodziców byc moze ruszy potem mam zamiar oglosic na allegro i ewentualnie szkolic sie w innych wyrobach metalowych ozdobnych za pomoca literatury hyba ze ktos ma inne pomysly?
:-)
kazdy tylko czyta a nikt nic nie podpowiada!!!!!
ja też myślałem nad myjnią u siebie i zrezygnowałem,musi być oczyszczalnia ścieków,obieg wtórny wody do tego a to wszystko wiąże się z pieniędzmi:((
ja wymyśliłem sobie że może bym firme sprzątającą założył, na początek pranie tapicerek samochodowych (od 80 - 130zł za samochód) i tapicerki mieszkaniowej (czyli czyszczenie i pranie dywanów,kanap,krzeseł itp.) może z czasem sprzątanie biuri zatrudnianie kilku osób według mnie to dobry pomysł na rozkręcenie małego interesu jeśli w pobliżu niema nikogo kto by świadczył takie usługi
spoko dzieki za informacje demolka19 to spróbuje wystartowac z tymi płotami i meblami zdobionymi bo to mnie interesuje i podejrzewam ze bede wtym dobry, jak narazie to ma byc zajecie po pracy bo pracuje 8 godzin i sie nudze a plusem jest ze w pracy moge dawac metalowe elementy w złoty i srebny ocynk wiec to by mogła byc pewna nowosc zdobionca
Witam.
Widać, że jesteś zdecydowany, i dobrze. Jak się coś lubi robić to połowa sukcesu. Pamiętaj o możliwości dotacji. Z ARMiR można otrzymać środki praktycznie na każdą działalność nawet do 300 tys. zł Najbezpieczniej to 100 tys. Rozwój Obszarów Wiejskich. Pozdrawiam Piotr Sz. http://www.creall.pl
Dzieki za informacje Mój plan jest taki zaczynam od zera ,za to z pewnym doswiadczeniem i umiejetnosciami i nie durzym wkladem kasy na sprzet pracuje hobbystycznie po pracy wykonuje pojedyncze zlecenia budujac reputacje dokladnoscia i precyzja gdy nie bede mial zbytu wprowadzam na rynek game nowych produktów byc moze znajda one zainteresowanie oczywiscie musza byc zareklamowane chociaz na allegro jesli pojdzie dobrze rozwijam firme zatrudniajac ludzi i sprzet skladajac wnioski o dotacje a jesli zbyt bedzie maly to bedzie to moj taki dorobek po pracy gdzie bede sobie siedzial w garazu i robil to hobbystycznie:-)
Nie interesuja mnie tez takie interesy"Taniej kupie drozej sprzedam wódki sie tez napije":-) Macie pomysly?:-)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Niepewnosc na interes sporo pomyslów co wybrac": - Pomóżcie wybrać sposób, pomysł na mały interes - ` Biznes Strach I Niepewnosc. - w poszukiwaniu pomyslów - sporo kasy - glowa pelna pomyslow,ale....
• Strona 1 z 1
|
|