|
nieruchomości w USA |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Czy inwestowanie w nieruchomości w USA to dobra lokata?
bardzo dobre pytanie
ciekawy temat mozna by go poszerzyc o pytanie w ogóle o biznes jako taki : czy prowadzenie interesów to dobry pomysł ? czy mozna na tym zarobic ? czy to jest opłacalne ?
Tak jak w Polsce.
Są regiony, że bardzo dobra lokata a są i gdzie można utopić pieniadze.
poszukuję osoby która zna temat nieruchomości i ewnetulanie iwestorów zainteresowanych tematem nieruchomości w USA
mam rozumiec ze pojecia o nieruchomosciach nie masz , i do tego kasy brak ? czyli chcesz tak moje pieniadze zanwestowac przy pomocy kogos kto ma pojecie czy tak ? ahahahah sa piekne działki na księzycu - za grosze i ładne działki z widokiem na plaze - na saharze po 10 centów za kilometr kwadratowy normalnie gowa mała
watpie ze masz pieniadze o jakie mi chodzi za dlugo siedzisz na forum i marnujesz czas jezeli cie to nie interesuje nie odpisuj szkoda twojego cennego czasu kolombo
ale mnie to interesuje i to bardzo nie skumałes jeszcze ze ja sobie robię jajca z ,,ciekawszych patentów na biznes "? a co do pieniedzy MOICH to bys się jeszcze zdziwił z jednym sie zgodze nie mam takich pieniedzy o które ci chodzi ale i ty nie masz takich o które mi chodzi więc jak na razie to mnie rozbawiłes
nieruchomosci z tego o wiem bardzo sie oplacaja w USA; zwlaszcza teraz - po zapasci dolara; za np. 5-7 lat bedziecie mieli z nieruchomosci 2-4 razy wiecej, kiedy dolar po tych wyborach prezydenckich sie umocni; sam inwestuje, ale w walute amerykanska, czyli USD
|
|