Witam wszystkich.
Potrzebuje pieniędzy na własny biznes ale jak wiadomo nikt mi nie da ich za darmo, a może jednak ;)
Spójrzmy w Polsce jest ok 40mln ludzi gdyby każdy zechciał podarować 1zł to było by 40zml zł, ale to jest raczej nie realne gdyż należy odliczyć dzieci które nie mają jeszcze pieniędzy i tych który są pesymistami i powiedzą " to nie ma szans powodzenia" itp. ale to i tak zostaje dość spora liczba osób które mogłyby pomóc. (przecież ile jest ludzi którzy dają 'parę groszy' żebrającym przed supermarketami itp. a oni i tak wydają to wszystko na wino)
Ale jak wiadomo są również optymiści (tacy jak Ja;) ) którzy wierzą że to może się udać oczywiście dzięki wam.
Gdyby tak ok 10 może 20tys osób zechciało by przekazać te 'parę groszy' na rozkręcenie jakiegoś biznesu to uzbierała by się pokaźna sumka ;)
W dobie internetu jest to jeszcze prostsze gdyż można wpłacać pieniądze prze przelewy internetowe itp.
Nie chodzi mi o przesyłanie od razu jakiś wielkich pieniędzy, ale tak każdy dobroduszny forumowicz mógłby wspomóc mnie w moich działaniach.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to bardzo proszę:
06 1020 2791 0000 7202 0153 0856
Z góry dziękuje i pozdrawiam:)