A więc kilka miesięcy temu dostałem na pocztę w wp reklamę na temat firmy która rozdaje różne upominki i gadżety oraz inne tego typu rzeczy w zamian za opinię na ich temat. te opinie wysyłane są do firm które wyprodukowały to co dostaliśmy wszedłem na tą stronkę wypełniłem ankietę i zarejestrowałem się. Już nawet zapomniałem o tej firmie aż tu nagle dzisiaj dostaje maila że zakwalifikowałem się do grona ekspertów w tej firmie i że mają dla mnie pierwsze zadanie. :) Otóż firma Calsberg chce wypuścić na rynek pifko w nowej butelce i w związku z tym proszą nmie abym ocenił ich nowy produkt. Mam się zgłosić między 16 a 18 marca pod wskazany adres w moim mieście ro kawiarni Coffies & Toffies i odebrać 4-pak Calsbergów po wypiciu :) mam wypełnić ankietę na na stronie Czy podoba mi się nowa butelka od piwka :) dla potwierdzenia danych mam się zgłosić z dokumentem tożsamości i pofko będzie moje w sam raz na weekend :) Mam nadzieję że to nie ściema jak odbiorę pifko bo akuram mieszkam niedaleko tej kawiarni to napiszę.
Jeśli ktoś chciałby brać udział w czymś takim to zapraszam na stronę http://www.streetcom.pl nie jest to rzaden link werbujący od tak to sobie napisałem :) Może komuś się przyda.
Pozdrawiam