|
Notowania ciągłe w eMakler |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Nie za bardzo rozumiem ile się płaci za notowania ciągłe w EMakler. Cennik jest tuta Czy ktoś może mi to wytłumaczyć?
Jedna najlepsza oferte oraz WIG20 WIG masz u nich w promocji za darmo. Wystarczy ze masz EMaklera. Jesli chcesz juz wiecej ofert (czyli notowan wiekszej ilosci spolek 3 lub 5 spolek) musisz placic odpowiednio (szacuje ze nie inwestujesz wiecej niz 50 tys PLN czyli za notowania 3 spolek (najlepszych w danym dniu zaplacisz 59 PLN/mies) a za notowania 5 najlepszych spolek 98 PLN/mies. Nie ma mozliwosci aby wybac sbie jakiej spolki sie chce miec notowania. Poprostu 3 lub 5 najlepszych :))
Acha czyli za darmo będe mógł przeglądać notowania ciągłe wszystkich spółek WIG i WIG20, dobrze zrozumialem?
Za darmo mozesz ogladac notowanie ciagle indeksu WIG, WIG20, TECHWIG, MIDWIG oraz WIRR. Dopiero jak zaplacisz to wtedy masz notowania odpowiednio 3 spolek oraz 5 spolek. Pzdrawiam
A czy mogę mieć rachunek eMakler i za jego pomocą dokonywać transakcji a notowania ciągłe do wszystkich spółek wykupić gdzie indziej? Jeśli tak to gdzie warto to zrobić?
Oczywiscie ze mozesz miec rachunek EMakler a notowania gdzie indziej tylko nie spotkalem sie jeszcze z oferta gdzie mozna online ogladac na zywo notowania wszystkich spolek a nawet jesli isteniej to zwazywszy ze oferta 3 spolek (a na gieldzie jest ich ponad 300) w EMaklerze to koszt ponad 600 PLN na rok to wszystkich spolek raczej nie da sie sledzic - ale moze sie myle lub za malo szukalem. Ja mam wykupione 3 najlepszych i jestem zadowolony. Pozdrawiam
|
|