witam,
poszukuję danych historycznych notowań minutowych najbardziej płynnych spółek z GPW do pobrania w formie tekstowej.
Czy ktoś się orientuje gdzie mogę to znaleźć?
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
|
Notowania historyczne |
Notowania historyczne
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
witam,
poszukuję danych historycznych notowań minutowych najbardziej płynnych spółek z GPW do pobrania w formie tekstowej. Czy ktoś się orientuje gdzie mogę to znaleźć? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Już drugi raz chciałem wkleić tu link i drugi raz się dowiedziałem że nie można.No cóż szukaj na Bossa
Nawet jak próbowałem dopisać końcówkę to się nie da,a to nie link.Nie wiem w jakim celu wprowadzać chora zasadę której następnie nie potrafi się egzekwować?
rozumiem, że chodzi Ci o ston Bossa,pl, tak?
dzięki za pomoc a nie wiesz czy na tej stronie znajdę notowania w formacie txt lub excelowskim?
Musisz się tam rozejrzec,ja w ogóle nawet nie wiem czy znajdziesz tam to co chcesz.Formaty dostępne tam to napewno tekstowy i format MetaStocka
witam,
jestem nowicjuszem i kompletnie się na tym nie znam, nie wiem gdzie to sprawdzić, a potrzebuję pilnej odpowiedzi. O to treść mojego i problemu, a dokładnie jednego z zadań ze studiów: "znajdź na Warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych spółkę, które straciła na wartości najmniej w ciągu ostatniego roku i spółkę, która straciła najwięcej. Spróbuj znaleźć przyczyny, dlaczego spółki te osiągnęły takie właśnie wyniki". Pomóżcie
Krzysiu z tego co widze to jesteś na studiach, więc działaj działaj... czasem lepiej jak samemu do czegoś sie dojdzie...
proszę tutaj masz link www, notowania , pb , pl / stocktable / AK,C1,C2,C3,C4,C5,C6,C7,C8,C9,S1,S5,DA
Poszukaj na stronie GPW zakładki dotyczących raczników oraz raportów rocznych.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Notowania historyczne": - Banki - historyczne nieporozumienie? - Samochody Historyczne, zabytkowe, oldtimer - Notowania ciągłe??? - Notowania w górę - Notowania ciągłe w eMakler
• Strona 1 z 1
|
|