witam!
bylem ostatnio na spotkaniu firmy novision, proponuja lokate z pewnym zyskiem 12%.
ktos moze wie cos o tym, pewne to ;>
|
Novision |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
witam!
bylem ostatnio na spotkaniu firmy novision, proponuja lokate z pewnym zyskiem 12%. ktos moze wie cos o tym, pewne to ;>
pewne.
ja mam konto w novisionie, a konkretnie w skandii. procent jest namacalny i mozesz go latwo dostrezc na swoim prywatnym koncie. zaryzykuj jesli chca z Toba wspolpracowac:) i zaloz konto jesli potrzebujesz zabezpieczyc przyszlosc. tu nie ma ryzyka, wszak po bessie zawsze jest hossa, mi wszyscy mowili, ze strace bo wlasnie zaczynaly sie spadki... ale ja widze, ze moja pierwsza roczna wplata ciagle procentuje i nieraz jest to pulap wiekszy niz 10 procent. obecnie sama wybieram sie na szkolenie, gdyz znajomy ktory zaoferowal mi multiportfel zaproponowal mi to. lechce mnie ta licencja knf :) pozdrawiam.
Ale czy nie uważacie, że te wszystkie lokaty są tylko chwilowym krzykiem mody wylansowanym przez instytucje finansowe w czasie bessy? Wg mnie stan bessy nie potrwa długo, nasz kraj ma jedne z lepszych danych makro w Unii, co niewątpliwe przyciągnie do nas obcy kapitał. W końcu nie potrzeba go jakoś bardzo dużo, aby poruszyć nasz rynek finansowy i wybić go z tego marazmu w jakim tkwi od kilku miesięcy.
Jak pisałem w innym wątku, dobrze rokuje fakt, że niektóre fundusze inwestycyjne (ostatnio: UI) już rozpoczęły kampanie reklamowe i rozpoczęła się walka o tych klientów, którzy mimo wszystko będą chcieli powrócić do inwestowania.
12% w skandii?
od kiedy i gdzie? no chyba ze novizion ma jakies szczegolne warunki:P z checia "namacam" tych 12%
|
|