Nie wiem czemu niektórym tak trudno uwierzyć w sukcesy innych...
Pewnie, że każdy sam podejmuje decyzje, za to nie każdy jest ekspertem w sprawach giełdy, obrotami papierów. Za to chyba każdy chce zarabiać.
Dlatego uważam, że jeżeli ktoś dzieli sie swoimi spostrzeżeniami (czy informacjami zauważonymi gdziekolwiek), a do tego zyskał nasze zaufanie (np dlatego, że po jakiejś rekomendacji okazało sie raz i drugi, że spółki rzeczywiście sporo rosły), to dlaczego nie korzystać z doświadczenia (analiz) innych, którzy są skłonni do dzielenia się wiedza (informacjami).
Puenta - Jennego uważam za taką osobę (która nie potrzebuje naganiać ani na spadki ani na wzrosty), pisze co wie, a jak do tego wszystkiego jest to Jego hobby - to ja mogę nawet swoje (skromne) pieniądze oddać w zarządzanie w Jego ręce :)
I nie robię z Jennego żadnego guru - od tego jestem daleki - mam swoje spostrzeżenia (co można zobaczyć w wątku "co w tym tygodniu"). Na giełdzie jestem od 6-ciu sesji (pieniądze - "całe" 6k pln) zainwestowałem w TUP, FON, CAPITAL (pod wpływem analiz /rekomendacji Jennego), pozostałe w POLCOLORIT oraz CASHFLOW (a to ja tak sam sobie) - w przeciągu tych 6ciu sesji mam teraz nie 6000 pln a 6900pln - a tak naprawde przez pierwszy miesiąc (2,3) liczyłem się ze stratami na giełdzie (jako frycowe itd)...
Więc jeżeli czytając kogos posty mamy swoje niezależne wnioski - to wymiana zdań, poglądów z kimś bardziej zaangazowanym/obeznanym jest bardzo cenna
pozdrawiam