Mysle ze bardzo godna uwagi spolka jest CAPITAL. Ja wszedlem w nia juz dawno temu i jest to jedna ze spolek ktore daly mi niezle zarobic - w tej chwili mysle ze tez dzieje sie z nia cos ciekawego i poki na gieldzie jest zastoj mysle ze powinniscie zzainteresowac sie nia gdyz duzy inwestorzy chyba jeszcze nie obudzili sie z zimowego snu a gdy to zrobia to spolka znowu pokaze swoje pazurki. Oto jeden z komentarzy forum Bankiera:
"No, po raz kolejny byłem na stronie Capital Partners i tak sobie czytałem o spółce, ludziach w radzie, spółkach portfelowych. I jeżeli ktoś nie wie, to ja Wam ładnie napiszę, że CP niedługo wprowadzi na rynek regulowany CP Energia i teraz ważna informacja: 50% CP Energia ma Capital Partners. A wiecie kto jest prezesem rady nadzorczej CP Energia? Wiecie? Paweł Bala, pewien absolwent SGH w Warszawie. Jak sądzę, cena emisyjna CP Energia będzie zaniżona i wtedy wszyscy się na te akcje rzucą przewartościowując ją, a to wszystko sprawi, że Capital Partners zarobi krocie, Capitalowi spadnie wskaźnik C/Z i wtedy wszyscy się rzucą na Capital. Kupcie teraz, poczekajcie do końca roku."
Pozdrawiam i zapraszam do zakupow