|
Nowoczesne solarium |
Nowoczesne solarium
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mój pomysł to solarium ale jako opalanie natryskowe jest to metoda nowa, efektywniejsza i przede wszystkim bezpieczna. Myślę, że wszyscy wiedzą o co mi chodzi, ale do sedna, chcę zapytać o realia tego interesu, czy jest to opłacalne, na jakie problemy mogę napotkać. Proszę także o wsparcie ludzi którzy prowadzą owy biznes o porady, czy jest popyt, czy potrzebne są jakieś zezwolenia itp. Proszę się nie bać o konkurencję ponieważ w mieście w którym mieszkam nie ma takiej metody. Za rozwinięcie tematu z góry dziękuje i pozdrawiam.
Było na forum
Odradzam!
"Moda" na solarium się skończyła, za sprawą mediów, które trąbią o szkodliwości Solarium. Oczywiście mowa tutaj o solarium UV nie o natryskowym, jednakże znam również temat natryskowych - są mało popularne i nie cieszą się dobrą opinią. Działam w branży od 4 lat więc troszkę się w tym orientuję. Pzdr.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Nowoczesne solarium": - nowoczesne oświetlenie - NOWOCZESNE OŚWIETLENIE - Nowoczesne śmietniki - Nowoczesne strony www - Nowoczesne meble HURT
• Strona 1 z 1
|
|