|
Nowoczesne systemy online zarządzania flotą. |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Stoję przed wyborem systemu zarządzania flotą samochodową. Może są wśród was tacy co mają w tym temacie jakieś pojęcie i mogą cos polecić?
Zdecydowanie oferta BP z karta paliwową, wtedy możesz trzymać ręka na pulsie.
A ta oferta BP jest aktualna za granicą? Mi na tym zależy bo auta często tam jeżdżą?
Poczytaj na ich stronie, tam jest dokładnie wszystko opisane. Mała podpowiedź BP to wielki międzynarodowy koncern, więc bardziej niż na pewno karty działają poza granicami kraju gdzie zostały zarejestrowane.
Dzięki za podpowiedź. Myślę, że BP ma przyzwoitą ofertę, teraz pozostaje mi do nich zadzwonić i dokładnie wypytać o szczegóły, bo na stronce nie potrafię wszystkiego znaleźć. Ciekawe czy koszty szybko się zwracają i procentowo jakie mogę być oszczędności.
nowoj ma rację, BP to firma ok. ale należy mieć ograniczone zaufanie i dobrze mieć założone przepływomierze w autach bo niekiedy kierowcy dogadują się z obsługą prawdopodobnie za granicami naszego kraju będzie to utrudnione ale jak wiemy polak potrafi, powodzenia.
Nawet w przypadku posiadania takiego narzędzia jak karta paliwowa trzeba przepływomierze instalować? Na czym niby może polegać dogadywanie się kierowców ze sprzedawcami?
No cóż bywa tak: kierowca kranikiem sobie znanym spuści paliwko które opchnie, na stacjach idzie takowe jak woda, ale jeśli jest przepływomierz to widzisz czy rzeczywiście tyle a tyle literków przepłynęło przez silniczek "twój" czy może tam nie trafiło bo po drodze się zawieruszyło?! a było nie było ty za to zapłaciłeś kartą czy gotóweczką obojętnie, a na kursach dalekich można wszystko wytłumaczyć a może nawet nie trzeba.
|
|