|
Nowy portal: ajakauto.pl |
Nowy portal: ajakauto.pl
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam! Od 4 lat jestem posiadaczem domeny ajakauto_pl Domenę zakupiłem z myślą o stworzeniu portalu z ogłoszeniami motoryzacyjnymi oraz wyszukiwarką firm. Internet jest jednak przesycony dzisiaj stronami o podobnej tematyce, więc raczej należałoby podejść do tematu w oryginaly sposób. Uważam, że nazwa jest bardzo atrakcyjna na stworzenie ciekawego portalu. Nie jestem programistą, więc chętnie podejmę współpracę z kimś, kto zna się na tym i ma ciekawy pomysł na wykorzystanie domeny. Czekam na sugestie :-)
A niby dlaczego taki programista miałby się z tobą dzielić zyskami? Tylko za to, że masz jakąś tam domenę (notabene wcale nie najlepszą)? A niby czemu nie mialby sobie zarejestrować za kilkanaście złotych np. takiej auto24online.pl lub auto-szalenstwo.pl ? Czy sądzisz że są mniej warte od domeny, którą posiadasz? Otóż nie- są warte tyle samo, czyli praktycznie nic! Tyle razy już było na forum, że sama domena to tylko zlepek liter, a niektórzy ciągle się łudzą, że dzięki samemu faktowi posiadania jednej czy dwóch domen zarobią swoj pierwszy milion... Nie tędy droga!
njaknudnosci.com.pl.eu.cia.kgb.ple.ple.ple człowieka biorą czytając kolejny raz podobne wątki. Uważasz, że masz świetna domenę wartą wielkich pieniędzy ? Nie ma problemu wystaw ja na allegro, ebuy czy innym serwisie za kwotę powiedzmy skromnie licząc 50 tys PLN i........... zobacz w ilu listach cię wyśmieją. Niedawno tu 1 nawiedzony wpychał gdzie się tylko dało listę iluś tam domen i pytał ile są warte. Na domenach żadnych serwisów nie było. Teraz kolejny zaczyna. może tego typu wątki powinno się pod osobny temat główny podpiąć ? Albo koszowo traktować. Bo tu forum zdecydowana większość ma już dość tłumaczenia, ze istnieje google i jak ktoś szuka informacji o kwadracie to nie klepie adresu kwadrat.pl tylko wpisuje w google słowo kwadrat i choćby nie wiem jaki strona adres miała nawet linia.pl czy romb.pl to jak tam będzie o kwadracie to google poda tą stronę. Strona mało kiedy jest związana z danym zagadnieniem. Czasem wygodniej jest firmie Aster zrobić swoją stronę pod adresem aster.com ale dlatego że to nazwa firmy. I takie dane się podaje i pamięta łatwiej niż dłuższy adres.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Nowy portal: ajakauto.pl": - nowy portal o inwestycjach - Nowy portal internetowy - Nowy portal spolecznosciowy - Nowy portal spolecznosciowy - Diamond River nowy portal
• Strona 1 z 1
|
|