|
Nowy potrzebuje wsparcia |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Wiatm gram od roku na giiełdzie onetu ale podobna normalna giełda to co innego. Więc jesli ktoś jest doświadcozny na giełdowym parkiecie to prosze o różnice miedzy giełdą onetu a normalną w realu. Teraz może przedstawie jak w rok z 40 tyś zrobiłem ponad 200 poprostu kiedy coś maxymalnie spada np o 9-10 % kupuje te akcje nastepnego dnia zawyczaj wraca do normy czyli +10 % i sprzedaje i mam 10 % w przód i tak co dzień czasami sprzedaje 50% akcji i trzymam dzień dłużej. Co myslicie i bardzo prosze o to jak bardzo trudna jest prawdziwa od onetowskiej a raczej o ile trudniejsza jest.
Witam,
hehe, kazdy system jest dobry, a roznice sa dwie, jedna to taka, ze twoje zlecenia maja wplyw na wolumen i kurs, a druga wazniejsza to taka, ze inwestujesz swoje rzeczywiste pieniadze. I jak cos spadnie o 10% to jednak zadrzy Ci reka przy zakupie takich akcji bo nie wiesz, czy jutro nie spadna kolejne 10% :) Powodzenia Jerry
raczej o tyle chyba nie spada nie?? a najwyżej moge poczekac dzień dłużej aż wzrośnie
No dobrze to może być strategia w trakcie hossy a masz jakąś strategie na besse ??
Pzdr.
Witam,
jestem zdania, ze w tym temacie nie nalezy robic zbyt wiele piany. Lepiej zaloz sobie konto na http://www.bossa.pl, przelej 5k i sprobuj. Jak nie sprobojesz to nie bedziesz wiedzial :) Pozdrawiam Jerry
|
|