Witam
Oferta skierowana wyłącznie do osób poważnie zainteresowanych współpracą, dysponującymi odpowiednimi zasobami finansowymi.
Nazywam się Marcin, i reprezentuję nowo powstającą firmę z branży elektronicznej. Nowo powstająca należy odczytać dosłownie w mniemaniu udostępniania potencjalnemu klientowi nowego produktu pod własną marką i nowymi/lepszymi możliwościami. Kilka lat doświadczenia w branży przy współpracy z największymi firmami hardwarowymi nauczyło mnie jak taki produkt wypromować, gdzie go stworzyć/wyprodukować oraz w jakiej formie i gdzie sprzedać.
Jestem w stanie stworzyć od podstaw nową markę bardzo konkurencyjną zarówno pod względem możliwości jak i ceny.
Jestem w stałej współpracy z bezpośrednimi producentami sprzętu m.in: Monitorów LCD, Nośników danych np Pendrive, obudów komputerowych, Zasilaczy, Pamięci operacyjnych i innych, którzy to produkowali by dla mnie sprzęt z parametrami wytyczonymi przeze mnie oraz moich menegerów .
Projekt to duże przedsięwzięcie wymagające dość sporych nakładów finansowych, sprzęt jest produkowany na indywidualne zamówienie - gdzie każdy z producentów ma swój indywidualny limit pod względem ilości zamówionego towaru. Stąd łączna kwota jaka potrzebna jest do zainwestowania nie może być mniejsza niż 165.000zł
Inwestorowi oferuję:
- bardzo korzystny procent w skali roku naliczany od dochodu firmy.
- współpacę opartą o udziały w firmie.
- zabezpieczenie w postaci samochodu o wartości 75.000zł. + wkład własny
- umowę cywilno prawną bądź spółkę z o. o. do uzgodnienia.
Zainteresowane projektem osoby proszę o kontakt na PW