Witam jestem nowy na forum! Mozliwe ze byl juz moze podobny post ale chcialbym przedstawic moja sytuacje i poprosic o rade!
Mieszkam od kilku lat w UK i powoli przymierzam sie z zona do powrotu! Chce otworzyc sklep odziezowy w Bydgoszczy w gre wchodza okolice centrum lub Fordon! posiadam wlasny pawilon handlowy 30m2 bez lokalizacji wiec musze tylko zdobyc jakas interesujaca lokalizacje! Caly problem polega na tym
ze wszedzie jest cala masa sklepow odziezowych i nie wiem czy to ma wogole sens otwierac kolejny!? asortyment zawieralby drobna chemie jak kosmetyki itp male stoisko z bizuteria oraz odziez meska damska dziecieca i bielizne no i moze troche galanterii i dodatkow cos na wzor angielskiego ethelaustin! oczywiscie do tego sklep internetowy w sklepie pracowali bysmy sami zeby nie obciazac sie kosztami za pracownikow! wedlug zrodel z ktorych bralbym towar bede mial marze w wysokosci od 20%-60% ! miesieczne koszty jakie musialbym ponosic wedlug wstepnych obliczen to ok 2500zl! duzo sie naczytalem o tym ze male sklepy nie maja szans na przetrwanie bo wypieraja je duze sklepy sieciowe a nas nie interesuje praca pod czyims logo! Chce miec mozliwie jak najtansze produkty tylko nie wiem czy mam szanse konkurowac z duzymi sklepami sieciowymi!? myslelismy tez nad kebabem lub malym zakladem fryzjerskim z racji tego ze moja zona jest fryzjerka ale tego tez jest chyba juz zaduzo:( i jakos najblizej naszego serca jest sklep odziezowy:) Jak myslicie cos takiego moze wypalic czy juz lepiej dac sobie spokoj a moze macie jakies ciekawsze pomysly!? albo moze ktos z bydgoszczy powie czego brakuje w jego moijscu zamieszkania!? Przepraszam za maly chaos w moim poscie!