Witam,
Skład popularnych cukierków dla dzieci: hydroksyprolina, prolina, dekstroza, sorbitol, E 104, E 122 i E 131.
Takie dodatki jemy wszyscy każdego dnia we wszystkich produktach spożywczych. W ilościach osiągających 2 kg na rok! Tak, jeżeli nie żywisz się EkoŻywnością to właśnie tak jest! Jesz to Ty i Twoi bliscy i co najgorsze Twoje dzieci!!!
Przeczytaj poniższy tekst i zastanów się czy nie warto czegoś zmienić!
Chcesz dbać o zdrowie Swoje i Twoich dzieci?
Chcesz zrobić „coś” dla Ekologii?
Czy chcesz zarabiać dodatkowe kilka tysięcy złotych?
Pytania, które zadaliśmy na wstępie doskonale obrazują jakie tematy będziemy poruszać, jeżeli Twoja odpowiedź na powyższe pytania była twierdząca to koniecznie przeczytaj ten tekst. Może uda ci się zacząć zdrowo żyć i dodatkowo zarobić NAWET KILKANAŚCIE TYSIĘCY ZŁOTYCH MIESIĘCZNIE!
Tylko zmieniając swoje podejście do żywienia możesz wyeliminować całą trującą chemię z organizmu!
Przemysł spożywczy stał się przemysłem chemicznym. Żeby przeczytać i zrozumieć skład niektórych popularnych produktów, na przykład słodyczy dla dzieci trzeba mieć co najmniej doktorat z chemii, być fizykiem jądrowym i technologiem żywności jednocześnie. W składzie popularnych cukierków dla dzieci znajduje się glicyna, hydroksyprolina, prolina, dekstroza, sorbitol, E 104, E 122 i E 131.Niestety właśnie takie dodatki jemy wszyscy każdego dnia w ilościach osiągających 5 kg na rok ! I nie trzeba być naukowcem, żeby zdawać sobie sprawę jaki wpływ na nasze organizmy mogą mieć tak wielkie ilości produktów syntezy chemicznej, które spożywamy wraz z żywnością konwencjonalną.
Czy ktoś wie co znajduje się w popularnej parówce delikatesowej ?
Jej skład jest po prostu szokujący skład: szpik, chrząstki, dużo tłuszczu i chemii, w tym konserwanty i fosforany (te same co w proszkach do prania) oraz ... śladowe ilości mięsa. Z kości dużych zwierząt i drobiu wysysa się wszystkie soki łącznie ze szpikiem i oskrobuje z każdej odrobiny przypominającej chrząstkę. Do tego leje się wiadrami środki poprawiające smak, zapach, konsystencję.
Proszę mi wierzyć, w mojej obecności nie dam nikomu z moich przyjaciół zjeść tradycyjnej parówki ani zwykłego hot-doga.
Możesz pomóc sobie i swoim bliskim żyć w zdrowiu i szczęściu! Na pewno będą Ci bardzo wdzięczni, tak jak ja jestem wdzięczny mojemu koledze, który mi pokazał firmę MyEkoLife. Teraz naprawdę czuję, że odzyskuję siły! Wcześniej chodziłem przemęczony, nie mogłem się wyspać a teraz wstaję bez budzika. Cały dzień mam dużo siły. Robię rzeczy, których wcześniej mi się po prostu nie chciało robić a odżywiam się tak dopiero dwa miesiące! Ciekawe co będzie dalej
Co właściwie Ci proponuję. Proponuję ci zacząć współpracować z Naszą firmą. Proponuję Ci żebyś zaczął kupować zdrową EKOLOGICZNĄ żywność i przestał podtruwać siebie i swoją rodzinę. Chciałbym abyś po tym jak przekonasz się do tego, że warto jeść zdrowo. Zaczął propagować naszą wizję wśród swoich znajomych i tych, na których ci zależy.
Wystarczy chcieć!
Dla EkoPrzyjaciół firma MyEkoLife przygotowała bardzo skuteczny system prowizyjny! System sprawdzonego i bardzo mocno rozwijającego się Marketingu Sieciowego (Przyjacielskiego). Od zakupów każdej osoby, którą przekonasz do zdrowego trybu odżywiania będziesz otrzymywał prowizję a jeżeli ta osoba przekona następną to od jej zakupów też otrzymasz prowizję a jeżeli ta też zacznie propagować naszą EkoSpołeczność to od zakupów jej osób też spłynie na twoje konto prowizja. W ten sposób możesz dojść do 4096 osób pracujących na Twoją prowizję. Jeżeli te osoby średnio kupią żywnoś, detergenty i kosmetyki za 400zł. Miesięcznie to na Twoje konto spłynie nawet 32 768zł miesięcznie! Jest to statystyka wyidealizowana jeżeli wszy byli by aktywni a wiadomo, że tak nie będzie. Nie będę Ci opowiadał o tym, że będziesz zarabiał dziesiątki tysięcy złotych miesięcznie, jeździł mercedesami praktycznie nic nie robiąc. Tak naprawdę będziesz musiał z dużą determinacją pracować na swoje wyniki! Nie zaczniesz zarabiać już pierwszego miesiąca.
Pomyśl- niech z tych 32 768zł zostanie ci 2000zł dochodu pasywnego, który dostajesz nie zależnie czy pracujesz czy nie. Te pieniądze zarabiają na Ciebie osoby, którym poleciłeś MyEkoLife.
Jeżeli się nad tym głębiej zastanowić to TYLKO teraz masz taką wielką szansę żeby osiągnąć dochody rzędu 30 000zł miesięcznie dlatego, że firma jest młoda i się rozwija. Bardzo łatwo będzie Nam znaleźć kolejne osoby zainteresowane dbaniem o swoje zdrowie. Każdy kolejny miesiąc opóźnienia będzie działał na Twoje dochody negatywnie! Może Ktoś z Twoich znajomych wejdzie już do społeczności MyEkoLife i uda mu się polecić waszym wspólnym znajomym Firmę MyEkoLife i tym samym oni będą pracować na niego a nie na Ciebie.
Nie czekaj dołącz do Nas już dzisiaj bądź EkoPrzyjacielem!
Możesz od razu wejść w szeregi EkoPrzyjaciół i rozpocząć swój dochodowy sklep, w którym będziesz zaopatrywać swoich znajomych w EkoŻywność. Sklep dostaniesz CAŁKOWICIE ZA DARMO!
Nie jest to jakiś magiczny sposób zarabiania pieniędzy, jest to sprawdzony od wielu lat marketing przyjacielski! Będzie wymagać od Ciebie dużo pracy i efekty będą widoczne dopiero po jakimś czasie, zależnym od ilości włożonego czasu w przedsięwzięcie.
Zapraszam na stronę myekolife i do sklepu odzywianie- Tam więcej informacji i możliwość zalogowania do systemu sklep.myekolifepl/odzywianie