|
Obsługa informatyczna firm - do jakich firm uderzać? |
Obsługa informatyczna firm - do jakich firm uderzać?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Posiadam biznesik polegający na obsłudze firm i serwisie komputerowym. Wiem, że dużą popularnością w takiej branży cieszy się obsługa biur rachunkowych, aptek, biur projektowych (np. geodezyjne itp). Niestety większość z tych do których pisałem albo już ma obsługę od jakiejś firmy albo jej nie potrzebuje (zbyt mała firma). Do jakich firm można jeszcze uderzyć? Czy ktoś oświeci mnie swoim pomysłem?
Witaj,
zaproponuj zdalną pomoc online. Jako dodatkowy i tańszy support. Może to chwyci. Pozdrawiam, Tomek.
Pytanie moje dotyczyło firm, do których można jeszcze uderzyć :) Zdalna pomoc online czyli zdalny pulpit + gg, czy jakieś inne formy? Fajnie gdyby ktoś napisał coś o takiej formie pomocy online - jak to dokładniej wygląda i na co zwracać uwagę.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Obsługa informatyczna firm - do jakich firm uderzać?": - Obsługa informatyczna firm - Outsourcing IT - obsługa informatyczna firm - Obsługa Informatyczna Firm! Serwis! - Nazwa firmy z obsługą informatyczną firm - Profesjonalna obsługa informatyczna
• Strona 1 z 1
|
|