|
Od 15 do 40 tys .Warszawka |
Od 15 do 40 tys .Warszawka
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Chcialbym w cos zainwestowac lub cos otworzyc. Prosze o prywatne wiadomosci.
może salon kosmetyczny albo jakąś klimatyczną kawiarnię? salon.mokotow at gmail.com
mogę ci zaproponować współpracę na podstawie umowy agencyjnej. średni zysk to od 5tyś do 25 tyś/miesiąc. inwestycje po twojej stronie są znikome.
jeżeli jesteś zainteresowny to daj na siebie namiary na priv
Witam..Można się zająć jubilerstwem.To branża dla każdego,pod warunkiem że ma się wiedzę na ten temat.Za nie wielkie pieniądze można mieć przyzwoite narzędzia i wielką wiedzę.Mam ponad 25-lat pracy w zawodzie jubilerskim: . (p.s....cała pracownię mam pod Krakowem.Jeżeli jest Pan zainteresowany,to zapraszam:) wszystko to trzeba zobaczyć, i podjąć decyzję:)
Proces tworzenia biżuterii nie jest procesem trudnym. Dzisiaj 80%, prac przy jej wykonywaniu, opiera się na odlewnictwie. Jest to technologia t.z.w "traconego-wosku''...(formy gumowe,modele woskowe,zalewanie masą odlewniczą, -wypalanie, i odlewanie) Jubilerowi pozostaje tylko wykończenie odlewu...(wypiłowanie-oprawa kamieni-polerowanie) Więc przy nie wielkim zaangażowaniu własnym , mając obok ''nauczyciela'' można to pojąć, w naprawdę krótkim czasie .....pozdrawiam, Marek z Krakowa....więcej: ms@orlita.eu 723-507-899 ( p.s: wyszkolę w zawodzie od A-Z, technik odlewniczych i ręcznych) www.elektrocast.dbv.pl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Od 15 do 40 tys .Warszawka":
• Strona 1 z 1
|
|