|
Oddam 15%!!!!!!!!!1111 |
Oddam 15%!!!!!!!!!1111
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Witam Chcialbym Zalozyc Firme. Istnieje Taki Kredyt Na Otwarcie Dzialalnosci?? Nie MAm Hipoteki Ani Zyrantow. Potrzebowal bym 37 tysiecy zl z tego 2 tysiace oddam za pomoc w uzyskaniu takiego kredytu. prosze o kontakt tel 513548327. posiadam bardzo dory biznes plan ne moge sie starac o Dotacje Z Unii Bo nie mam dwoch zyranto ktorzy by mieli 1400 brutto. pozdrawiam forumowiczow
ale 15% z 37000zł to jest 5550zł a nie 2000zł
powiedzmy ze potrzebuje 40 tysiecy i z tego 5 tysiecy jest dla tego ktory pomoze wszystko podpiszemy umownie wiec nie wykiwam ani nic.
nie masz hipoteki nie masz żyrantów a masz wogóle jakiekolwiek dochody
gdybym mial jakies dochody to bym sie staral w banku o kredyt nie pracuje juz 3 miesiace posiadam pity z dwoch lat. ja jeszcze myslalem tak ze jak otworze juz ta firme to czy by dalo zrobic tak ze poprostu wystawie sam sobie papier ze zarabiam tyle i tyle i mam umowe na stale a z tego co chyba wiem to banki nie sprawdzaja konkretnie tylko dzwonia do danej firmy i sie pytaja czy taki i taki pracuje w tej firmie ile zarabia i do kiedy ma umowe. wiec jesli zadzwonia do firmy to zadzwonia do mnie a ja podam im to co potrzebuje tylko potrzebuje kogos do pomocy i za to place 5 tysiecy zlotych. no to nie jest mala suma 5 tysiaczkow. za pare godzi pracy. Zyranta moger miec ale jednego
Więc tak sam sobie wystawisz zaswiadczenie i przyjdziesz np. do mnie spojże na to i zobacze że Ty sam siebie zatrudniasz bo przeciez będzie pieczątka zakładu pracy z tymi samymi danymi co Twoje w dowodzie (nawet jesli firma inaczej sie na zywa to i tak bardzo łatwo do tego dojść - w tym momęcie jestem zobligowany do zawiadomienia władz gdyz jest to próba wyłudzenia kredytu - zdaje się że 3lata paki za to grozi (ale tutaj nie jestem pewien). I wychodzi na to że potrzebujesz kogoś kto pomoze Ci wyłudzić kredyt.
Oczywiście uznajmy iż napisałeś to ze zwykłej niewiedzy, zasugerowany kilkoma dziwnymi podpowiedziami znalezionymi w necie, oczywiscie nie kazdy bank potwierdza dokładnie zatrudnienie i ludzie robią wałki ale nie do tego stopnia ewidentne przynajmniej obca firma wystawia im lewe papiery (przynajmniej inne nazwisko właściciela) - zresztą to równiez jest niezgodne z prawem. Jest pare firm w Polsce które udzielają pożyczek na podstawie biznes planu ale bez zabezpieczenia moim zdaniem to mało proawdopodobne, życze powodzenia jak byś miał jeszcze jakiś pomysł i chciał sprawdzić czy można iść za niego do więzienia napisz postaram się odpowiedzieć. Pozdrawiam
Wszystkiego trzeba kazdego sposobu wyprobowac. nie ma niczego bez ryzyka. a wiesz moze jakie banki udzielaja kredytu na biznes plan??
Nie zajmuje się tego typu pożyczkami www.google.pl i szukać
Nie rozumiem po co sie ludzie wypowiadacie skoro nic nie macie do zaoferowanie. poprostu zal
to akurat moze nie do fossa tylko do pozostalych ludzi ktorzy oferuje sie ze udziala pozyczki dla nowo powstalej firmy a jak do czegos dochodzi to lipa nie ma takiego czegos
mozliwy tez kredyt prywatny jesli ktos chce zarobic niech sie odezwie
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Oddam 15%!!!!!!!!!1111": - Oddam lokal - Oddam S.C (transportowa) za 1 zł - Oddam dom, nie za darmo - Oddam pomysł na biznes - Pomysl oddam za darmo :P
• Strona 1 z 1
|
|