|
Oddam dom, nie za darmo |
Oddam dom, nie za darmo
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Szukam spadkobiercy.Mam 44 lata, jestem rozwiedziona, mam 4- ro hektarową działkę, w spokojnym miejscu, z budynkiem mieszkalnym, wymagającym nakładów finansowych na wykończenie i dużym budynkiem warsztatowym również wymagającym nakładów remontowych.W zamian za zainwestowanie i zaangażowanie oferuję, od razu, przekazanie praw własności proporcjonalnych do zaangażowania i inwestycji.Nie mam spadkobierców.
Witaj otóż propozycja z którą wystąpiłaś jest naprawdę ciekawa tylko myślę że zostaniesz zasypana całą masą propozycji ludzi nie do końca uczciwych jak widzących tylko korzyści materialne a nie człowieka który w zamian za swój majątek oczekuje opieki ,wsparcia partnerstwa jak i zapewnienia spokojnej i szczęśliwej przyszłości .Opieka nad kimś to wielka odpowiedzialność i służba bo nie sztuką w życiu jest tylko brać trzeba umieć dawać ,jak i nie zmarnować dorobku który jest darowany.Jeśli Twoja propozycja jest prawdziwa i realna to jestem gotów podjąć temat .Pozdrawiam Piotr
Witam a może Pani podać w jakim województwie Pani mieszka ?
||Trochę pani za młoda. \Trzeba jeszcze trochę się pomęczyć a nie marzyć sobie o emeryturce. |Myślę że w pani sytuacji przekazywanie majątku w zamian za opiekę jest nieco przedwczesne i obarczone zbyt dużym ryzykiem.
|No chyba że nieruchomość jest dobrze połozona i wiele warta... |Wówczas warto rozważyć spieniężenie jej i lepsze zainwestowanie uzyskanego kapitału. |Proszę napisać więcej szczegółów to może coś konkretnego doradzę.
Witam
Nie oczekuję dzisiaj opieki :) sama pracuję na własną emeryturkę:) Województwo zachodniopomorskie, powiat Koszalin. Piękne miejsce, ale nie jestem w stanie sama o nie dbać. Po prostu chciałabym móc tu pozostać do końca życia. Oczekuję współpracy, zrozumienia i zapału.
Nie ma Pani : męża , dzieci , rodzeństwa ?
Dalej Pani propozycja jest aktualna ?????
Tak, jest aktualna, więcej informacji na telefon lub maila
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Oddam dom, nie za darmo": - Pomysl oddam za darmo :P - Oddam za darmo towar z Chin - Oddam za darmo lokal w C.T. Ptak w Rzgowie - Oddam za darmo 8 kuponów rabatowych Orange - Oddam za darmo bieliznę erotyczną z Chin
• Strona 1 z 1
|
|