|
Odmowa dotacji z programu 2.5 :( - strona 2 |
Odmowa dotacji z programu 2.5 :(
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Jeżeli prowadzi nabór ciągły to może się tak zdarzyć. Wystarczy, że we wskaźnikach zapisał, że przeszkoli 200 osób a dotację otrzyma 150. Jeżeli był ciągły nabór i każdy dobry bp dostawał kasę to pierwszych 150 osób wyczerpało pulę. Kolejnym zostawało już tylko szkolenie niezależnie od tego jak dobre mieli bp. Oczywiście mówiło im się, że są na liście rezerwowej mimo to, że z góry było wiadomo, że kasa jest już rozdana.
Widac chyba wiedza ? kto wie.... ponoc to limit 6 osob na dany okres czyli np. na miesiac. Okaze sie pod koniec listopada co z tego wyjdzie.
Możesz objaśnić co znaczy Twoja wypowiedź. Nie wiem o jakim limicie mówisz. Bo ja pierwszy raz słyszę o jakimkolwiek limicie osób np na m-c, czy inny okres czasu.
Co tu wyjasniac tyle wiem. Jest nabor na szkolenie np. co miesiac lub dwa. Pozniej skladaja ludzie biznes plan po odbyciu tegoz szkolenia, zbiera sie komisja mniej wiecej co miesiac pod koniec miesiac i oceniaja projekty, ponoc na dany miesiac czy jak kto woli nabor jest limit na 6 osob, reszta pozniej czeka, w zwiazku z tym ze nabor sie skonczyl a komisja sie nadal zbiera co miesiac jeszcze to zbieraja tych co sa jeszcze na liscie rankingowej.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Odmowa dotacji z programu 2.5 :( - strona 2": - Odmowa dotacji przez brak kwalifikacji . - Odmowa zasiłku - Odmowa z sanepidu - odmowa przyjecia paczki - Kredyt hipoteczny - Odmowa Kredytu z winy banku !! Co robić?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|