Witam
Wprawdzie jestem "nowy" ale ...tylko tu na forum i mam nadzieję, że Wam się przydam. Liczę także na ...wzajemność.
Przez ostatnie kilka lat zarządzałem projektem związanym z odnawialnymi źródłami energii (konkretnie biomasa z wierzby energ.) dla systemowego "spalacza" z energetyki. Niestety jak to w życiu, trochę za wysoko jak na nas decyzje zapadły inne i teraz mamy przed sobą nowe wyzwanie z zupełnie innej bajki. Może jeszcze przed tym - mam pytanie do Was a zwłaszcza do Łuk@sza: czy spotkaliście się z matami drogowymi z wierzby, z których wykonuje się drogi technologiczne? Jeśli tak - dajcie znać. Rolnicy, którzy mają kilkuhektarowe plantacje, chętnie podejmą współpracę w tym zakresie, a ja będę mógł im w tym pomóc.
To nowe, o którym wspomniałem, być może wywoła trochę (pozytywnego) zamieszania także tu na forum. Będziemy mogli zaoferować Wam całkiem dochodową współpracę przy naszym projekcie, w którym promować będziemy m.in. e-usługi małemu biznesowi.
Mamy nadzieję, że szukający pomysłu na własny biznes, ci co się już odważyli i go założyli i inni, którzy chcieliby a boją się - będą mieli szanse spróbować bez ryzyka. Wystarczą umiejętności takie jak posiadacie i kilka godzin pracy w miesiącu.
Mamy już deklaracje kilku dużym firm z kraju chętnych do współpracy z nami. Mamy biznesplan i kilkuosobowy zespół i ...kilka tygodni na start.
Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych, którzy chcą realizować swoje marzenia i nie boją się tego.