Witam
Odstąpię lokal gastronomiczny w ścisłym centrum miasta 90tyś mieszkańców na terenie Śląska, lokal w pełni wyposażony, niski czynsz, dobra lokalizacja.
Pozdrawiam
|
Odstapię Gastronomię Pizzerię |
Odstapię Gastronomię Pizzerię
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Sprzedam biznes, sprzedam firmę
Autor
Wiadomość
Witam
Odstąpię lokal gastronomiczny w ścisłym centrum miasta 90tyś mieszkańców na terenie Śląska, lokal w pełni wyposażony, niski czynsz, dobra lokalizacja. Pozdrawiam
witam, proszę o konkrety, ewentualnie jakies spotkanie jestem z Gliwic
Witam
Lokal znajduje się w Jaworznie w scisłym centrum miasta Lokal ma 120m2 + ogródek przed lokalem, który remontowałem w zeszłym roku, obecnie ogródek wykonany jest z deski tarasowej, w sezonie mieści się na nim 5 stolików. Sala konsumpcyjna wyposażona w amerykańskie sofy i 5 stolików, telewizor lcd 32', klimatyzację z funkcją grzania Fuji Inverter (jest bardzo wydajna i ekonomiczna, w zimie służy jako ogrzewanie lokalu. W cene wchodzi całe wyposażenie lokalu m.in: -2 piece do pizzy, każdy ma 2 komory, drugi jest używany zazwyczaj w weekendy, lub podczas większych zamówień -mieszalnik do ciasta -krajalnica -mikrofala -szatkownica (na zasadzie umowy z jednym dostawcą) -witryna chłodnicza na napoje (własnośc) -4 lodówki -3 zamrażarki (2 od dostawców) -frytownica -kuchenka gazowa -samochód fiat cinquecento 700 lpg do rozwozu pizzy -regały, biurka, meble biurowe -wyposażenie ogródka, -przepisy, kontakty z dostawcami itp cena do negocjacji - 80tyś zł zdjęcia lokalu wysyłam na maila Nr KOntaktowy: 502930358
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Odstapię Gastronomię Pizzerię": - ODSTĄPIĘ PIZZERIĘ W JAWORZNIE - Odstąpię pizzerię w Gdyni - ODSTĄPIĘ PIZZERIĘ- ZABRZE WOLNOŚCI DEPTAK - Pizzerię – dobrze prosperującą z niskim czynszem – odstąpię. - Dotacja na gastronomię
• Strona 1 z 1
|
|