|
Odyzwki , spalacze tluszczu itd itp |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Ja mysle nad handlem roznymi spalaczami tluszcuz za granica tylko nei wiem czy chcieliby kupowac produkty na kotrych napisy sa po polsku .... a mam fajana oferte tych spalaczy , poczawszy od Thermal PRo ... Jesli cche ktos lub ma ktos pomysl jak mozna jeszcze rozwinac handle takim odzywkiami prsze o podpowiedzi .. pozdro
Chcac wejzdz z produktami za granice to musisz postarac sie aby byly inne wersje jezykowe: ang. jest jezykiem handlowym. To jest bez sensu wystawiac produkt o ktorym nie mozna sie doczytac. Napisz cos o tym produkcie na prywat. Pozdrawiam
chcialem napisac do Ciebie na priva ale nie dalo rady bo masz wylaczona taka opcje :) ... Posiadam Thermal Pro , SCORCH Remix V3 , TIGHT , wymienilem te najlespze mam jeszcze pare ale te sa zdaniem wsyzztkich najlepsze ..... nie bede opisywal skladow wlasciwosci itd , napisze w skroce ze slusza one splanaiu tluszczu i podnsza aktywnasc fizyczna .... a jesli chodzi o naklejiki na opakowaniach to moge miec je w jezyku angieslkim tylko ... ale mozna przeciez dolaczac do kazdego opakowania tlumaczenie np na niemiecki .... nie bedzie zadnego problemu ... jestem zainteresownay dostarczaniem tych produktow za grnaice np Niemcy :) ale interesuja mnie tylko duze zamowiniea poniewaz w male ilosci nie oplaca mi sie bawic .. ceny tez mam dobre .. pozdrawiam
[ Dodano: Nie Sie 20, 2006 10:25 am ] Chcialem jeszcze zauwazyc ze rzonice cenowe takich preapratow sa naprawde kolosalne .. znam jedna osobe ktora w niemczech kupowaala preaprat na aktywnoasc fizyczna i jednoczenie na odchudzanie .. za preparat na odchudzanie zaplail w Niemczech 42 Euro ... u NAs podbny mozna za 20 Euro kupic :) wiec mysle ze ejdst to dobry interes tylko trzeba by sprzedawac go np na portalach aukcyjnych w niemczech , jesli ktos takie konto posiada moge sie z nim dogadac co i jak :) , rowzniez osoby ktore maja dostep do klubow fitnes itd tez moglby sprzedawac takie produkty ! jest szerego mozliwosc handlu tymi odzywkami !!! Pozdrawiam
Jestem zainteresowany wspolpraca. Studiuje w niemczech i mogl bym sie zajac dystrybucja tych ze odrzywek przez ebay.de jak rowiez popytac w klubach fitnes. Czy w swojej ofercie masz rowniez produkty firmy Olimp (z tego co wiem na opakowaniach tej ze firmy produkt opisywany jest rowniez po niemiecku a sama firma jest znana na niemieckim rynku). prosze o przeslanie mi cennika na priv badz email: erykus@autograf.pl
pozdrawiam eri_c
Przebywam w Anglii, wiem że jest popyt na taki towar w moim mieście. Poproszę o bardziej szczegółową ofertę na bb3@op.pl
Cześć
Jeżeli masz juz gotową ofertę tz. towar z dokładnym opisem angielskim to chetnie się z tym zapoznam a potem razem ustalimy co dalej. Jeżeli sie jakoś dogadamy to ja juz sie zajme całą dystrybucją (promocja, obsługa klienta itd na teranie Anglii). Pozdrawiam
|
|