|
ODZIEZ DZIECIECA |
ODZIEZ DZIECIECA
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
5.10.15 - cOCODRILL CZY Quadri fogill ktora z tych firm oferujacch odziez dla dzieci wybralibyscie chcac zalozyc sklep ? Nie wszystkie znam stad pytanie ktora jest najtansz ? jezeli mozna tak powiedziec!!!
zdecydowanie 5 10 15. Informacji szukaj u innych franczyzobiorców wybranych sieci. Zapytaj jak sie im współpracuje z tymi markami.
mam wrażenie ,że na tym forum siedzą także ludzie z firm i udając zwykłych forumowiczów i tak jakby spontanicznie proponują gdzie to się opłaca i z kim współpracować,bądżcie ostrożni i nie dajcie się naciągać na rzekomo super zyski.
Absolutnie nie miałem tego na myśli. Uważam że za nim w ogóle zdecydujemy sie na franczyzę trzeba dużo przemyśleń a tym bardziej na sieć. Zawsze można zapytać innych i nie należy decydować się na cos tylko pod wpływem ich opinii. Decyzja o franczyzie jest bardzo poważna i nie zawsze kończy się dobrze.
Witam zdecydowanie 5 10 15 maja duży asortyment , Quadri fogill mają wysokie ceny a cOCODRILL nie mają tak dużego wyboru na większe dzieci . Przede wszystkim trzeba poznać warunki u danych firm . Powodzenia
Te franczyzy są różne ja na początku kupowałem od coccodrillo i quadri, ale potem znalazłem taką małą firmę na ptaku i mają chyba nawet lepsze ciuchy od dużych marek. Sami zobaczcie i porownajcie z markami, maja stronę internetową flocco pl. nie dajcie sie nabijać we franczyzo-butelkę
Cocodrillo beznadziejna marka, produkcja chiny, ubrania nisko gatunkowe, sprzedaja się jedynie na dużych przecenach. %-10-15 znana marka przystepne ceny jak na obecna kieszeń klienta
Powiedzmy sobie szczerze że i Coccodrillo i 5-10-15, czy też Ciuchy w SMYKU (Cool Club) to tania chińszczyzna! Wyprodukowanie np spodnie dziecięcych jeansowych w chinach lub turcji kosztuje ich około 7zl. I co myślicie że za taką cene Macie jakosć? Odziez polskich producentów co jakiś czas jest badania labolatoryjnie w celu sprawdzenia obecności szkodliwych substancji, zaś chińska nie. A to w końcu nasze dzieci to noszą...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "ODZIEZ DZIECIECA": - ODZIEŻ DLA DZIECI ODZIEŻ DZIECIĘCA Z ANGLII IRLANDII UK UE - odziez dziecieca - Odziez dziecieca - ODZIEŻ DZIECIĘCA - Odzież dziecięca
• Strona 1 z 1
|
|