TK Maxx (YSL,CK,Nike...),Next itp - atrakcyjne ceny, dowolna ilość
Nawiążę współpracę z firmami oraz osobami prywatnymi.
Kontakt:
mobile:+447783792329
gg:5668115
|
Odzież markowa (outlet) z UK - współpraca |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
TK Maxx (YSL,CK,Nike...),Next itp - atrakcyjne ceny, dowolna ilość
Nawiążę współpracę z firmami oraz osobami prywatnymi. Kontakt: mobile:+447783792329 skype:fhmartin gg:5668115
Witam.Prosze napisac czy sa to rzeczy markowe nowe i z metkami?Interesuje mnie marka NEXT,BARBIE,DISNEY,GEORGIE ,NIKE,ADIDAS itp.Prosze o kontakt.
Witam.
Jestem zainteresowana. Prosze o cenniki fotki . promowizja wp pl
Witam!Prosze o szczegołowe dane tj. cennik fotki ogólne zasady współpracy itp.Pozdrawiam
Witam prosze o info z cennikiem i zdjeciami jesli takowy istnieje na mail.Pozdrawiam
witam,
prosze o przeslanie na maila dokladniejszych informacji dot. oferowanego asortymentu, warunkow platnosci, minim. zamowienia, ewentualnego katalogu produktow. pozdrawiam, kontakt: moritz_rosenberg (małpiszon) poczta.fm
Prosze o informacje na priv.
Dzieki.
ja również proszę o informacje na priv
wiatm prosze o fotki oraz cennik pozdrawiam
Proszę o szczegółowe informacje na PW.
Pozdrawiam
Witam , ja także jestem zainteresowany, prosiłbym o wysłanie mi fotek oraz cennik tych towarów na e-mail. Na Ukrainę wybieram się w sierpni, wiec porozglądam się i porównam ceny.
Pozdrawiam
witam,
Poproszę o przesłanie na maila dokładniejszych informacji dot. oferowanego asortymentu, warunkow platnosci, minimalnego zamówienia, ewentualnego katalogu produktow.cennika. Dziękuję!!!
Tutaj jest mój mail: dzawelinamałpao2kropkapl
prosze o cennik , zdjecia i zasady współpracy
dulux84(małpa)gmail.com
witam jestem zainteresowany wspołpraca prosze o fotki i cenik na 14maxsimus@interia.pl jestem co tydzien w angli w sprawach służbowych i mam miejsce na zabranie towaru do polski
|
|