|
Odziez markowa z Anglii-czy warto? - strona 2 |
Odziez markowa z Anglii-czy warto?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Podalem Wam powyzej linki
a kto wie jak jest z wysyłką jak to można zrobić żeby było w polsce damianwnuk@poczta.fm gg1941375
witam, ja też poproszę parę namiarów na dostawców z Anglii mój e-mail: stefcio@post.pl pozdrawiam serdecznie
Witam minał pierwszy miesiać prawie, napiszcie jak wam poszło kupił ktoś coś, zaczeliscie działać?? Proszę także o mieila z info hessus@onet.eu
za niecaly miesiac bede mial busa i bede jezdzil z Anglii do Polski prawie pusty...jak ktos bedzie zainteresowany przewozem to mysle ze bedziemy mogli sie dogadac....
Pozdrawiam...
tak się zastanawiam... mam tutaj (UK) trochę wolnego czasu i moglabym "pozwiedzać" różne wyprzedaże czy sklepy z tanimi ciuchami.
Problem polega jedynie na sprzedaży tego w PL, bowiem nie chce mi się bawić w sprzedaż detaliczną - typu Allegro, znajomi itp. Stąd moje pytanie: czy myślicie, że znaleźli by się chętni na odbiór takich ciuchów, w pólhurcie powiedzmy? Towar bylby do oglądniecia na stronie www, co myślicie o czymś takim? Pozdr. H.
hermine a jak widzisz sprawę płatności? :)
hmmm tak jak przedmówczyni - mogę pozwiedzac centra handlowe,poszukac czego kto zechce,wysylka ... jakby tego bylo duzo i czesto to mam w PL busa ;-)
pozatym.. zdjecia moge wrzucic na serwer,platnosc reka w reke albo paypalem,ewt wplata na polskie konto,to akurat najmniejszy problem czekam na wiadomosci pm pozdro!
orzep, właśnie z płatnościami jest największy problem bo zdarzają się osoby które owszem chętne są do pomocy ale $ należy najpierw wpłacić przy czym nie ma żadnych umów potwierdzeń etc. Jednym słowem liczyć trzeba na uczciwość 2strony...a chyba nikt przy zdrowych zmysłach na taki układ nie pójdzie ;)
Ja nie dede sie wylamywal od moich poprzednikow bo to bardzo nie wypada i jezeli to tez poprosilbym o takie namiary na maila Pozdrawiam ali_gator@interia.pl
Nitro - fakt,zawsze pozostaje nam allegro i sprzedawca z "historią" - czyli uczciwy o nie poszlakowanej opini, ewt. jesli w gre wchodzilaby dluzsza wspolpraca mozna by sie spotkac i obgadac wszystko
pozdro
moge sprowadzic ciuchy z anglii mieszkam tu i zajmuje sie handlem w polsce
ja również prosiłbym o parę namiarów na jakieś np. hurtownie z tanią odzieżą,
mój email: ploriflamepl@gmail.com
celia-18 daj wiecej info na: markus1379@wp.pl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Odziez markowa z Anglii-czy warto? - strona 2": - Markowa odzież z Anglii UK - Markowa odzież PIMKO, DEPT. Warto inwestowac w sklep? - markowa bielizna Z Anglii - ODZIEŻ DLA DZIECI ODZIEŻ DZIECIĘCA Z ANGLII IRLANDII UK UE - odzież markowa
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|