Witam, zastanawialem sie nad otworzeniem sklepu internetowego z odzieza robocza.
Jak myslicie czy bylby to dobry pomysl i czy moglbym dostac na ta dzialalnosc jakies dofinansowanie?
Bylby to moj pierwszy biznes wiec narazie nie mam doswiadczenia.
|
Odzież robocza |
Odzież robocza
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, zastanawialem sie nad otworzeniem sklepu internetowego z odzieza robocza.
Jak myslicie czy bylby to dobry pomysl i czy moglbym dostac na ta dzialalnosc jakies dofinansowanie? Bylby to moj pierwszy biznes wiec narazie nie mam doswiadczenia.
nikt nic w tym temacie nie moze napisac?
trochę późna odpowiedź, ale właśnie przeglądam starsze posty :)
widziałem w Wielkiej Brytanii firmy prężnie działające w tym temacie. Wysyłały nawet dosyć grube katalogi do firm ze zdjeciami modelów i ich szerokiej gamy odzieży plus inne jeszcze tam dodatki. odzież dla budowlańców, dla personelu medycznego, itd. itp. i jak, wziąłeś się za ten temat czy tez nie? nie wiem czy w Polsce ktoś prężnie w tym działa, a nie chce mi się sprawdzać nawet
A ja mogę tobie udzielić informacji. Rynek odzieży roboczej w Polsce jest tak zaśmiecony Chińszczyzną,że będziesz następną osobą która umoczy tyłka.A do większych firm wszystko jest po obstawiane.Masę klientów pozabierały pralnie z wynajmem odzieży roboczej.Jesteśmy najbardziej rozleklamowaną firmą.A dochodu zero.
Tak jak pisze kolega powyzej, rynek zawalony jest tanimi ciuchami ze wschodu. Firmy szyjace w Polsce wychodza na tym tyko jedynie przy duzych zamowieniach, kilka tys sztuk. Sklep ze standardowymi wzorami z magazynu moze mial by szanse ruszyc, ale konkurencja jest ogromna. Nie widze za bardzo gdzie miala by powstac przewaga konkurencyjna.
witam zaintertesowanych tematem odziezy roboczej,ochronnej
mam do zaproponowania NOWA odziez robocza (uniformy 1 i 2 czesciowe,spodnie,bluzy,polary,kurtki,plaszcze,koszule,rekawice itp.) pochodzaca z UK .cena tylko 13 zl. za kg. (w cenie wliczona dostawa ) zainteresowanych prosze o kontakt na pw lub moj nr.tel.00447514273555 pozdrawiam darek
Aktualnie bawełna bije rekordy cenowe i transport z Chin drożeje, więc Polskie produkty stają się bardziej konkurencyjne cenowo dla chińskich, nawet niejednokrotnie tańsze. Nie mówiąc o lepszej jakości, pełnej dostępności itp...Poza tym chiński ciuch to prawie 100% poliester czyli zero przewiewności. Nasza firma produkuje odzież bawełnianą Zapraszamy do współpracy z nami...EKOSIGMA
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|