|
Odzież sportowa Nike, Adidas, Puma, Reebok- hurt dla sklepów |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
ja pracuje w sklepie w ktorym sa i obuwie sportowe jak i odziez(nike, adidas), odziez sie sprzedaje kiepsko, bardzo slabo, miasto ma powyzej 400 tys mieszkancow
witam ja rowniez prosze o przykladowe fotki z cenami na adres:ravkasztelan@yahoo.co.uk
dzięki
Kilka firm sprzedaje odzież markową hurtowo i detalicznie , np. Serafis czy Cenzi . Mój kumpel współpracuje z CENZI i ma świetny towar w rewelacyjnych cenach . Mają sklep w domenie cenzi pl .
Sarafis odradzam. Miałam z nimi epizod. Przywieźli jakieś modele sprzed wielu lat, zupełnie nie nadające się do w miarę szybkiej sprzedaży. Do tego ceny nie obniżone (a towar nadawałby się do sprzedaży jedynie po cenach z lumpeksu).
Mam wrażenie, że po prostu szukali tzw. frajera. Pierwszy i ostatni raz - nigdy więcej.
jak tak patrze na cenych tych hurtowni to chce mi sie plakac jezeli zwykle dresy nike ortaliony kosztuja 120zl to ile ja mam na tym zarobic 10zl oczywiscie jezeli ktos to kupi?lub zwykla koszulka 76zl aktualnie mieszkam w irlandii i mam porownania jak w pl kreca tutaj gatonkowo lepsze dresy w sklepie kosztuja10e bardzo ladne polo meskie rbk 5e buty naprawde porzadne ze skory nike 30e i to sklep na tym zarabia co najmniej polowe.powiem jeszcze ze jest tu tego duzo duzo i roznych orginalnych firm ...dajcie mi znac to sie dogadamy zrobie wieksze zakupy porobie zdjec powysylam i zobaczymy co w na to...
|
|