Mam pytanie,czy zna ktoś bezpośredni kontakt w Anglii lub Danii na odzież używaną.
Odbierałbym tę odzież własnym transportem.
Z góry dziękuje
|
Odzież używana |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pytanie,czy zna ktoś bezpośredni kontakt w Anglii lub Danii na odzież używaną.
Odbierałbym tę odzież własnym transportem. Z góry dziękuje
Witam. Może to będzie dla niektórych OFF Topic ale muszę to napisać.
Nie znam żadnego kontaktu z Anglia czy zagranicą z ciuchami używanymi, ale zawsze można to znaleść :) Jeśli chodzi o sam interes. Jaki masz kapitał, czy szukasz wspólnika z xxx złotych ... jestem w stanie pójść w ten interes z jakimś tam moim kapitałem. Jestem w stanie załatwić kontakty, jeździć do Anglii (mieszkałem tam około rok) no i wejść w interes :) Pozdrawiam
Witam ja również poszukuje kontaktów z hurtowniami w anglii oraz w irlandii byłbym wdzięczny za jakakolwiek pomoc
mój numer gg 9587340 email pawlak26@wp.pl
Dzięki za odpowiedż.Jeśli chodzi o kapitał to nie mam z tym problemu,mam wszystko w interesie dobrze poukładane,ale dzięki za zainteresowanie.Mam już trzy sklepy z odzieżą i chodzi o to,że dość mam szukania nowych hurtowni w Polsce,gdzie zawsze,prędzej czy póżniej zdarzają się wałki.Chcę spróbować u żródła kupić towar i liczę się z tym,że tam też może być różnie,ale eliminuje w ten sposób część ryzyka zakupu przebranego odpadu w Polsce i licze na niższe ceny.
pozdrowienia
witam zainteresowanych uzywana odzieza....ja mam kontakt do takiej firmy ktora sprzedaje ciuszki na caly swiat...ja przez jakis czas chcialem sie w to bawic ale ja juz na tyle nie mam czasu bo mam kilka innych biznesow na glowie i nie mial mi sie kto tym zajac w polsce...
Znam w miare wlasciciela tej firmy... Zainteresowanych zapraszam na priv.... dodam jeszcze ze z tej firmy wyjezdza wiekszosc do polski... Pozdrawiam...
|
|