gdzie mozna taka odziez znalezc na kg ? mam znajomego w uk i pomogl by mi sprowadzic lecz nie wiemy gdzie szukac .
prosze o pomoc, bede bardzo wdzieczny!
|
Odziez uzywana z uk |
Odziez uzywana z uk
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
gdzie mozna taka odziez znalezc na kg ? mam znajomego w uk i pomogl by mi sprowadzic lecz nie wiemy gdzie szukac .
prosze o pomoc, bede bardzo wdzieczny!
hokuspokus czytalem twoje wczesniejsze linki masz chlopaku checi wieksze od wiedzy zadam ci kilka pytan moze zmadrzejesz
1) czy znajomy biegle posluguje sie angielskim w mowie i pismiennictwie 2) czy posiadzsz gotwwke na startliczac skromnie 2 tony razy 15 zl za kgdaje 30 tys dodaj transport 7 tys i lokal z kaucja 3 tys razem 40 tys kolege w uk ma 90 % mieszkancow pl to ciagle za malo na sukces.
eee tak dużo aż za transport, chociaż jak na 2 t to nawet w sumie nie tak tragicznie :) kiedyś liczyłem koszty transportu w pzreliczeniu na 1t wyszło mi coś koło 2,5 tys. a co do hurtowni, to wiem o 1 porządnej, która ma dobry towar i duuuuuże ilości w razie potrzeby proszę o kontakt
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Odziez uzywana z uk": - odzież używana - Odzież używana XXL - 12 zł/kg - Odzież używana - Odzież używana - odziez uzywana UK
• Strona 1 z 1
|
|