|
Odzież z USA |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam od nie dawna sprowadzam do polski każdego rodzaju odzież z USA (bluzy , buty , koszulki itp.) jak na razie jest to mała ilość po 3 pary butów (Nike , puma itp.) po 3 pary bluz itp. mam pytanie czy jest ktoś zainteresowany kupieniem o de mnie towarów ? cena jak na polskie realia jest dużo niższa a produkty idą jak świeże bułeczki. pozdrawiam
Witam,
Ja jestem zainteresowana odbiorem odzieży ale interesuje mnie głównie odzież hip hopowa, markowe bluzy z kapturem (G-Unit, Dobermans, Bandit, Everlast itp) i oczywiście faktury do tego. Czekam na propozycje handlowe. Pozdrawiam, Kornelia
Odzież raperska to nie problem na to mam największy popyt a tania jest jak woda w USA dlatego możemy się dogadać , faktury , paragony itp. to nie problem wszystko z metkami jest i oryginalne kupione w sklepach. jeżeli jesteś zainteresowany możemy po mailować Koser47@gmail.com
Witam!
Jestem bardzo zainteresowana kupnem od Pani odzieży. Może nawet w większych iościach niż 3 szt. Proszę o skontaktowanie się ze mna na maila aniamotola@tlen.pl prosiłabym o przesłanie zdjęć odzieży i ofretę cenową. Serdecznie pozdrawiam!
Witam ja również byłabym zainteresowana bluzy sportowe i obuwie. Prosze o kontakt na mejla, również jak da rade fotki i ofertę wraz z cenami haniakarina@wp.pl. Pozdrawiam i oczekuje odpowiedzi.
Witam ja również byłabym zainteresowana bluzy sportowe i obuwie. Prosze o kontakt na mejla, również jak da rade fotki i ofertę wraz z cenami cestro@wp.pl. Pozdrawiam i oczekuje odpowiedzi.
Jestem zainteresowana. Prosze o zdjecia z cenami: goncia@gmail.com
Witam Czy ktoś z Państwa zainteresowanych otrzymał cennik i oferte.????????????
Witam. jestem zainteresowana. Kontakt: iwona.bilicka@chello.at
Prosze o przeslanie przykladowych fotek asortymentu. Pozdrawiam. Iwona
Witam. Prosze o przeslanie przykladowych fotek i cen asortymentu. Pozdrawiam.
polo15@wp.pl
Witam!Proszę o przesłanie oferty i cennika na maila: cmadcat@wp.pl!
|
|