Witam
mam takie zapytano! podobno sa kłopoty z imporetm odziezy z Chin to czy nie warto było by kupic odziez np we Włoszech gdzie spodnie mozna kupic nawet za 1 euro oczeswiscie made in china) i przywiesc do Polski??
|
Odziez z włoch |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam
mam takie zapytano! podobno sa kłopoty z imporetm odziezy z Chin to czy nie warto było by kupic odziez np we Włoszech gdzie spodnie mozna kupic nawet za 1 euro oczeswiscie made in china) i przywiesc do Polski??
Jakie kłopoty z importem? nic nie słyszałem...
Witam
Jesli chodzi o odziez chinska, to nie ma sensu po nia jezdzic do innych krajow (koszty wyjazdu). Mam dobre namiary na chinskie hurtownie w Polsce, towar najlepszej jakosci w bardzo niskich cenach (do negocjacji). Moge pomoc w zakupie oraz w transporcie. Zapraszam na priv osoby zainteresowane. Pozdrawiam.
Witam,
A co konkretniej ma Pan do zaoferowania ? Jakies firmy, moze wymienic ? Pozdrawiam Jacek Niedźwiecki
Odziez chinska niemarkowa. Glownie damska, praktycznie wszystko, bluzki od 10zl, spodnie/spodnice od 20zl, kurtki od 30zl... Wszystko to, co na bazarach i na allegro sie sprzedaje z cena conajmniej o 100% wieksza.
|
|