Jako ze jest tam sporo polaków i ten przemysł nie jest tak rozwinięty jak w Polsce , moze dobrze by było zacząć wozić?
a mam bardzo dobre , wrecz znakomite ceny hurtowe
|
Odżywki do UK |
Odżywki do UK
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Jako ze jest tam sporo polaków i ten przemysł nie jest tak rozwinięty jak w Polsce , moze dobrze by było zacząć wozić?
a mam bardzo dobre , wrecz znakomite ceny hurtowe
jest tego masa w uk :) internetowych POLSKICH sklepow z odzywkami jest zapewne wiecej niz liczba Twoich lat ;)
wejdz na ebay uk i wpisz w wyszukiwarce to co masz ty, a zapewniam ze znajdziesz kilku super sellerow ktorym idzie bardzo dobrze, jesli masz taniej to co oni, masz duze szanse, sam kiedys o tym myslalem, sledzilem poczynania jednego z rodakow wlasnie na ebayu i koles dziennie sprzedawal ok 10 rzeczy (to tylko komentarze) rozne o roznych wartosciach, od 2 funole za batoniki do 40 za 5kg odzywki, wystarczy ze sie przebijesz
prosze o przykładowy cennik
Żeby na tym wyjść trzeba obracać ogromnymi ilościami. Zresztą tam rynek mają obstawiony Paki bracia. Wiem bo trochę w tym siedziałem
Dokładnie jak pisza przedmowcy , juz lepiej tutaj sprzedawać te odzywki bo wszedzie tylko nie w polsce jest taniej :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Odżywki do UK": - odżywki - Odżywki - odżywki - Odzywki dla kulturystow z USA - Odżywki, Suplementy
• Strona 1 z 1
|
|