|
Odżywki, suplementy, akcesoria sportowe |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Otóz mam dobry pomysł chcialbym w 30 tys miescie otworzyc sklepik z artykulami wyzej wymienionymi:) i szukam firmy ktora pomoglaby mi :) W tym miescie nie ma podobnego sklepu i jest az 7 silowni ktore dosc dobrze prosperuja wiec mysle ze zbyt bylby dosc spory. W sklepie znalesc sie powinny suple i odzywki roznego rodzaju od polskich po zagraniczne i oczywiscie sprzety ale zastanawiam sie nad sprzetami katalogowymi. Chetnych do wspolpracy zapraszam na PW
Jakie to miasto?
heh a czy miasto ma jakies znaczenie??? jest ono w woj.lubelskim!!!sam jestem tym r zainteresowanyi rowniez poszukuje dostawców...czekam na priv
To miasto jest moim zdaniem bdb rynkiem zbytu supli i odzywek z uwagi na duza liczbe cwiczacych,siłowni a zerowa sklepow z takimi akcesoriami
chłopie ty nie myśl tylko otwieraj otwórz taką hurtownie suplementów u mnie taka działa i dzwi się nie zamykają nawet w zwykłych sklepach z odżywkami jest dobrze a konkurencji dużo
podzwoń wyślij maila po olimpie bo nie tylko olimp na rynku a dużo już zagranicznych producentów jest na rynku bierz bezpośrednio od producentów to będziesz miał niższą cene z osprzętu to najbardziej ci będą zchodzić rękawiczki pasy koszulki i spodnie w nic innego się nie ładuj tylko musisz wiedziec jak co działa jak działa kreatyna HMB Glutamina suplementy białkowe węglowodanowe ,węglowodanowo białkowe białko serwatki itp kiedy się je przyjmuje i w jakich dawkach bo nie wystarczy że powiesz klijentowi że pisze na opakowaniu dośwadczeni w tym sporcie wejdą i powiedzą że chcą to i to o nic nie pytając ale jak przyjdzie jakiś niedośwadczony to już trza by było wiedzieć co i jak oczywiście nie zapiminając o kobietach jakieś termogeniki itp
Nie zapominaj o odchudzaniu:) wiele osób przychodzi po suple do odchudzania nie wszyscy chcą przyjmować białko dla zdobycia suchej masy, ja swego czasu chciałem przytyć żeby na mięśnie przerobić a teraz sie spasłem i chcę 4cm z pasa zżuci, miałem kontuzje ręki i nie mogłem podnosić ciężarów... i tak jak kolega wyżej musisz umieć doradzić co i jak, że gainer to dla uzupełnienia diety itp, dobrze by było jak byś sprzedaż wysyłkową prowadził w necie jakieś promocje jak przez neta kupujesz itp.:) dobry biznes
a macie moze jakies namiary na olimp trecka bo z zagranicznych dostawcow juz bym mial:)) Wiem ze to dobry biznes ogolnie zagadnieniami kulturystyki zajmuje sie juz sporo czasu wiec wiem sporo o suplach i odzywkach to nie jest problem z dostarczeniem info. Lipka ze miales ta kontuzje ale trwala czy czasowa bo jak ta 2 to kuruj sie i cwiczonka ostre jakis spalaczyk ewentualnie pasek neopronowy i jedziesz:)) pozdro i czekam na odp:)
Nie no co ty, tylko rękę złamałem bo mi metalowe drzwi przytrzasnęły w warsztacie...
Już powoli powracam do formy;) od 40kg zaczynam...(s powrotem), myślę że do października wrócę... Polski przedstawiciel TREC: e-mail: biuro@trec.com.pl , dziwła mnie cena kreatyny i HMB, zadziwiająco tanio.. Dokładniejsze dane: IMPORT, DYSTRYBUCJA, KONFEKCJONOWANIE: TREC NUTRITION ul. Śmidowicza 48 81 -127 Gdynia tel. (058) 622 - 59 - 62 tel. (058) 660 - 13 - 51 fax. (58) 662 - 04 - 78 e-mail: biuro@trec.com.pl Olimp: Biuro Handlowe i Sklep Firmowy OLIMP ul. Marszalkowska 115 Plac Bankowy 00-102 Warszawa tel. (22) 654 54 04 (22) 654 54 06 fax (22) 654 54 06 powiem szczerze że zastanawiam się nad wzięciem małej ilości metanabolu, czy to się opłaca? Jakie są skutki uboczne?
hehe :) :) przepraszam! :)
I jak temat - wypalił komuś interesik???
chętnie wymienię uwagi i doświadczenia. pzdr
metanabol hehe kox:)
Mam zamiar otworzyc podobny biznes tylko ze rozszerzony o dzialalnosc xero ale priorytetem sa suplementy interesuja mnie kontakty do producentow szczegolnie takich firm jak Biogenix, Vitalmax, Multipower, Hi- tec, Nutrend, Muscletech, California fitness, Universal Nutrition elsi ktos ma kontakty do producentow lub dystrybtorow bardzo bym prosil druga sprawa to ile procent znizki mozna uzyskac od takiego dostawcy czy jest to okreslone kwota zamowienia czy umowa ??
nadmienie tylko ze mieszkam w 230 tys na jednym z najwiekszych osiedli jedyna konkurencja byla by dla mnie firma sprzedajaca w jednym z hipermarketow w ktorej swego czasu sprzedawalem mysli ze pomysl nielichy moze sie udac w 90 % w zaleznosci procentow upustow danych przez moich dostawcow po pewnym okresie mysle o sprzedarzy wysylkowej przez internet a dla stalych klientow telefon w sklepie bedzie mozna nabyc literature fachowa poradzic sie co do diety lub poprosic o napisanie planu treningowego
Wyłączny autoryzowany importer na Polskę takich firm jak Muscletech, Universal Nutrition, PVL, Sport Pharma, GAT i wielu innych to FITNESS AUTHORITY.
Firma jest nie tylko importerem, ale również wydawcą magazynu FitnessAuthority, wkrótce również polskiego wydania MUSCULAR DEVELOPMENT. Zaprenumeruj sobie wydania cyfrowe - znajdziesz tam wiele porad, diet, ćwieczeń i informacje o produktach. http://www.nexto.pl/e-prasa/fitness_authority_p1005.xml Wszelkie informacje, cenniki i katalog produktów otrzymasz od działu handlowego, na stronie firmowej http://www.fitnessauthority.pl - KONTAKT, znajdziesz emial. Zapraszam również na największe forum na osób zafascynowanych tematem suplementów http://www.animalpak.pl
emcat jesli bys mi mogl jeszcze napisac jak wyglada wspolpraca czy jest na podstawie umowy czy tylko sprzedazy hurtowejwysyla sie zamowienie wplaca a oni wsyztsko ladnie przysylaja i jak te znizki czy klient dostaje je inwidualnie czy od wielkosci zamowienia
Witam
Moge zaopatrzyc twój sklep w worki treningowe, gryfy proste ,łamane,drążki rozporowe do futryn rękawice bokserskie tarcze treningowe, uchwyty do workow i do gruszek.Wszystko jest polskiego producenta
|
|