|
Oferta bezpośrednio do klienta przez gg? |
Oferta bezpośrednio do klienta przez gg?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam.Mam juz konkretny pomysł(wykończenia,remonty,malowanie,itp),jednakże zastanawiam się nad formą dotarcia do klienta...czy wysyłanie oferty przez gadu-gadu jest dobrym pomysłem?czy ktoś juz próbował w ten sposób wypromować swoją ofertę?
<ręce opadły>
Po 1. Jest to nadużycie regulaminu komunikatora (spam), no chyba, że jest to reklama płatna w komunikatorze jakie się wyświetlają przy włączeniu komunikatora lub obrazki przy rozmowie bądź w górnej części komunikatora (chyba jasno wyjaśniłem). Po 2. Ta branża odpada w tym sposobie reklamy. Na Gadu Gadu "siedzą" głównie osoby młode 16-25 lat a one nie mają mieszkań własnych. Taka moja opinia. Pozdrawiam
Zależy jaka oferta.
Zgadza się. Poza tym spamowanie mailingowe jest łatwiejsze do ukrycia, co nie zmienia faktu, że spamy mało kto czyta, a jeśli już, to dociera on głównie do targetu "mumin".
a bezpłatna bramka telefoni Plus GSM ? Promować sie można tylko zasięgu nieznasz
OT: Kto to jest "mumin"? :D
Mumin (muminek) - jest to naiwny małolat do "wyreperowania" finansowego w reklamie, najczęściej w reklamie marketingowej. Analogia do znaczenia niemarketingowego "zrobić w mumina" znaczy "skroić małolatowi komórę z wypasem, adidasy, modną markową kurtkę, czy kasę.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Oferta bezpośrednio do klienta przez gg?": - OFERTA SPRZEDARZY SPRZETU KOMPUTEROWGO IMPORT BEZPOŚREDNIO - Rezygnacja z zamówienia przez klienta - Księgowanie faktur przez klienta - Sprzedaż i obsługa klienta przez Internet - SPRZEDAŻ I OBSŁUGA KLIENTA PRZEZ TELEFON
• Strona 1 z 1
|
|