Witam serdecznie wszystkich
Dosyć długo czytałem to forum i doszedłem do wniosku, że wiele osób tak naprawdę nie wie, w co może zainwestować z zyskiiem swoje pieniądze. Ja prowadzę firmę już od dłuższego czasu i mam doświadczenie w branży informatycznej (miałem podobne dylematy jak Wy). Chciałbym przedstawić Wam projekt współpracy, do którego może przystąpić każdy zainteresowany.
Jestem właścicielem sklepu komputerowego i serwisu komputerowego. Aktualnie wdrażam również projekt agencji reklamowej oraz kursów i szkoleń informatycznych. Mam dobre rozeznanie na rynku i namiary na dobre hurtownie z artykułami, które rozprowadzam. Swoją działalność skierowałem do firm (tych małych, średnich i dużych). Obsługuję również klientów indywidualnych, ale w mniejszym stopniu.
Proponuję Wam drodzy forumowicze następujące warunki współpracy:
* udostepniam swoje logo na czas prowadzenia przez Was działalności
* pomagam w wykreowaniu marki na nowym terenie
* pomagam w urządzeniu lokalu
* udostępniam materiały promocyjne
* udostępniam subdomenę w kilku domenach
* sprzedajecie Państwo pod nazwą mojej firmy
Warunki, jakie trzeba spełnić:
* posiadanie lokalu (własny lub dzierżawa) o powierzchni co najmniej 30 m2
* w lokalu musi być dostęp do Internetu, telefonu, faksu
* lokal musi znajdować się w mieście powyżej 25,000 mieszkańców
* lokal musi znajdować się na parterze i mieć witrynę wystawową
Osoba, która będzie chciała przystapić do współpracy, będzie musiała zatrudnić co najmniej jedną osobę, która zna się na komputerach i informatyce (nie musi mieć wykształcenia wyższego, liczą się umiejętności a nie papierek).
Więcej informacji podam na PW, nie ma sensu dalej sie rozpisywać w tym wątku. Także zapraszam do kontaktowania się ze mną.
Pozdrawiam
PS. Proszę podawac nazwy miast podczas kontaktu na PW