|
ogrody skalne |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
czesc.kolejny dzial z ogrodow.co sadzicie o ogrodach skalnych.produkcja kwiatow na nie i oczywiscie wykonastwo.jakie kamienie najlepiej sie do tego nadaja?gdzie je nabywac?jak mozna zaczac ten biznes?chodzi o reklame.zachecam do pisania
cześć kamienie oczywiście z kamieniołomów, troszkę to kosztuje ale popytaj i sprawdź ceny, kwiaty ok. jest ich pełno na rynku, ale rozumiem że na swój towar będziesz dawał gwarancję minimum rok, a jeśli chodzi o wbicie się na rynek to niestety ale zaczyna się od znajomych którym robi się skalniaczek za fri ale będziesz mógł to pokazać na zdjęciach i powiedzieć że to ty zrobiłeś to cacko, jak będziesz miał już kilka takich cudów spod własnej ręki to będzie ci łatwiej zaistnieć, najczęściej w tym zawodzie idzie się poprzez znajomych, znajomych. to powodzonka, aha fajnie jak ktoś ma odpowiednie wykształcenie a ty masz jakieś w tym kierunku bo nic nie napisałeś?
jestem wyksztalcony w dziedzinach budowlanych jesli to tak nazwac mozna.skonczylem technikum budowlane.ale ogrody to moje drugie zainteresowanie,i to ze jestem" budowlance" to wybor z powodu lokalizacji szkoly
Kamienie rzeczne są ładniejsze.
tez tak mysle.ale zapewne kosztuja.
czy jest ktos jescze kto zajmuje sie takim czyms i moze mi cos doradzic
|
|