|
OGRZEWANIE ZA DARMO POMYSŁ BOMBA |
OGRZEWANIE ZA DARMO POMYSŁ BOMBA
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
MAM SUPER POMYSŁ .OGRZEWANIE DOMÓW ZA DARMO.WYMYŚLIŁEM TAKIE CACKO.CO WY NA TO?
Podaj numer swojego patentu na to cacko!
jeśli ,jak piszesz pomysł jest BOMBA
to moze zamiast do ogrzewania uzywac tego do ROZRYWKI jak sie ktos nudzi ,to moze sobie wsadzic i sie rozerwie przeceiz nawet na tym forum sa osoby które się nudza i piszą bzdety mozna by je przymusowo ROZERWAC
ja wymyśliłem setki sposobów na darmowe ogrzewanie, co Ty na to ? :-)
np. wprowadzanie do izby zwierząt domowych i przytulanie sie do nich...ten jeden już znamy, dawaj kolejny
Ja mam cztery takie superpomysły:
Grzejniki elektryczne i prąd prosto ze słupa - pomysł dobry, ale karalny. Prosta wcinka w gazociąg - pomysł jak wyżej. Ogrzewanie domu jedynie do wartości temperatury zewnętrznej - za darmo, ekologicznie, bezpiecznie. Zabicie okien na głucho, ocieplenie ścian i zapraszanie co dzień dużej ilości gości z własnym prowiantem. +36,6 z żywych grzejników zrobi swoje.
Na zimę nasadzić kwiatów i wpuścić kilka chrabąszczy :) http://robale.pl/index/2/330
z tym gazem to nie do konca odrazu kratki.
Mam znajomego w gazowni i ostatnio byla pewna afera. Jakis klient pod koniec 2004 roku zlozyl zamowienie do gazowni by mu pociagneli gaz. Z gazowni przyjechali pociagneli rurki do domu i do jakiegos zakladu. Zalozyli ladnie licznik i sobie pojechali. Kilka dni temu wyszla na jaw informacja, ze koles gaz pobiera liczniki ma (i byly okresowo sprawdzane) ale koles nie mial podpisanej umowy z gazownia na odbior gazu! Przez prawie 3 lata bral sobie gaz nic za niego nie placac bo gazownia nie podpisla z nim umowy ale lizniki zalozyli i mu podbili ze ma legalnie;p Nie wiem dokladnie na jakiej zasadzie to sie stalo ale wiem tylko tyle ze ktos z gazowni musi poleciec bo nie moga od klienta rzodac zaplaty za ten gaz... Grzegorz36, jesli masz takie "wejscia" w gazowni lub elektrowni to zapraszam do mnie wlasnie remonruje chate i jestem przy wyborze sposobu ogrzewania ;p
niestety zimą trzeba by to zredefiniować:D np ogrzewanie ujemne
Wciaz czekam na wypowiedz Grzegorza - co wymysliles?
Do pomyslow powyzej mozna dorzucic: -wszystkie sposoby wykorzystywania energi ze zrodel odnawialnych czyli slonce wiatr woda oraz wody geotermalne. - Silnik diesla zasilany zuzytym olejem po frytkach - uklad chlodniczy podlaczamy do kaloryferow, albo po prostu wykorzystanie silnika jako pradnicy. Ale to nie jest za darmo wszystko :/
ech ty mały zoofilu ,prztulał bys sie do krowy ? musisz uwazac pepe ,zoofilja jest karalna chyba na całym swiecie ,a sa kraje gdzie karalna jest nawet śmiercią wtedy bedziesz sie smazył w piekle i juz zawsze bedzie ci ciepło
Ha ha ha, ten pomysł jest genialny! ha ha Pozdrawiam ;)
Nie ma sposobu (legalnego) na ogrzewanie za darmo. Jeżeli chcemy odzyskiwać energię z ziemi (pompy cieplne) lub wiatru (Turbina wiatrowa) to najpierw trzeba sporo wydać. Niestety.
albo ognisko sobie rozpalić
masz problem z czytaniem i rozumieniem koleś, ja napisalem o przytulaniu, nie o seksie czy innych praktykach seksualnych, nasi pradziadowie właśnie spali w jednej izbie z domowym inwentarzem, więc ten sposób jest juz sprawdzony - tym bardziej godny polecenia!
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|