|
Okulary przeciwsłoneczne - strona 3 |
Okulary przeciwsłoneczne
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
a jak widzicie sprzedaz takich okularków przez Allegro ??
na ulicy mozęsz sprzedać 10-20-30 szt mozę nawet więcej przy odrobnie szcześcia zalezy tez od punktu a na allegro watpie żebyć osiągną taką ilosć
sledze takie tematy od kilku miesiecy ale niewiele sie dowiedziałem.ja od kwietnia planuje otwierac 8-10 takich punktów mam dwa miasta obok siebie jedne 80 tys drugie 100 tys mieszkanców i jest to bogaty rejon polski w kazdym chce machnąc po 4,5 stoisk na pasazach juz jestem po rozmowach odnosnie najmu miejsc.niestety nie znalazłem na internecie takiej konkretnej informacji ile srednio dziennie mozna sprzedac.moze jest ktos kto miał takie stoiska albo jakas dziewczyna która pracowała na stoisku z okularami ??.jest to najwazniejsza informacja bo jesli dziennie ma mi schodzic na stoisku 4-8 szt. to bedzie wtopa musze miec obrut 10-20 szt conajmniej 4 dni w tygodniu a pozostałe dni mogą wyjsc np po 5 szt na dzien.dodatkowo mysle zapchac te stoiska sztuczną bizuterią moze ktos juz siedzi w takim interesie i cos mi napisze. moje gg 15623144
ps sory za błędy,ale jest po 12 w nocy i umysł ospały :))
Witam,
może się ktoś orientuje jak wygląda sprawa prawne wstawiania stojaków np do salonów fryzjerskich, stacji benzynowych. Umawiam sie np z właścicielka salonu ze stojak u niej bedzie stał wzamian za to ma 5 zł na sztuce. Czy muszę pisać z nią umowę o wynajęcie jakiejś części powierzchni jej salony czy też to ona musi mieć wpis w dg że może brać rzeczy w komis ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Okulary przeciwsłoneczne - strona 3": - Sprzedam stojak na okulary plus okulary - okulary - Okulary przeciwsłoneczne - Okulary i 2 pytania. - Okulary przeciwsłoneczne
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|